Entong Nyalahkeun WordPress

hijrah mindahkeun wordpress

90,000 peretas nyobian lebet kana instalasi WordPress anjeun ayeuna. Éta statistik anu pikaseurieun tapi ogé nunjuk kana popularitas sistem manajemen kontén anu paling populér di dunya. Sedengkeun kami cukup agnostik ngeunaan sistem manajemen kontén, kami gaduh hormat anu jero pikeun WordPress sareng ngadukung seuseueurna pamasangan klien kami.

Abdi henteu kedah satuju sareng pangadeg WordPress anu sacara umum deflect perhatian dina masalah kaamanan jeung CMS. Sedengkeun jalma-jalma tiasa ngarobih login administrasi na ti admin, kauntungan anu paling ageung tina WordPress nyaéta pasang 1-klik. Upami anjeun hoyong aranjeunna ngarobih login, éta langkung ti 1 klik!

Salaku tambahan, kuring henteu resep kanyataan yén layar login mangrupikeun jalur anu dikodekan keras anu teu tiasa dirobih. Kuring yakin éta bakal cukup saderhana pikeun WordPress pikeun ngamungkinkeun jalur khusus.

Kitu cenah, saha waé agénsi anu ngawangun sareng ngadukung situs WordPress ngagaduhan seuseueurna tanggung jawab dina panangan aranjeunna. Kami nampi sadayana klien kami dina Flywheel kumargi aranjeunna ngalakukeun padamelan anu luar biasa sapertos ngawaskeun kaamanan sareng mastikeun kecap akses anu langkung kuat. Ogé, Flywheel meryogikeun anjeun nganggo login anu sanés tibatan admin nalika anjeun ngadamel conto WordPress sareng aranjeunna.

Kami gaduh klien sanés anu ngagaduhan masalah parah sareng WordPress… bug, masalah kinerja, sareng administrasi anu sesah. Sadaya ieu sanés masalah WordPress. Aranjeunna Masalah pamekar WordPress. Salah sahiji klien kami mangrupikeun platform proposal penjualan - sareng aranjeunna gaduh sababaraha kontén anu disesuaikan pisan dina situsna. Dirancang ku agénsi anu sanés, administrasi halaman na cukup saderhana nganggo sababaraha bidang khusus anu maju:

maju-custom-widang

maké Widang Adat Canggih, Bentuk gravitasi sareng sababaraha pamekaran téma anu saé, DK New Media sanggup ngawangun situs padamelan padamelan sadayana pikeun klién. Éta tiasa dianggo kalayan teu sampurna sareng stafna nyarios yén administrasi mangrupikeun impian.

mitra-di-staffing

Situs WordPress anjeun sareng kaamanan WordPress anjeun ngan ukur saé infrastruktur anu didamelna sareng saé ngembangkeun téma sareng plugins anu anjeun lebetkeun. Entong nyalahkeun WordPress ... milari pamekar énggal sareng tempat énggal pikeun host na!

8 Komentar

  1. 1

    Kami henteu tiasa balik deui ka produsen platform sareng nyarios "Éta lepat anjeun kajantenan ieu."

    Kuring satuju yén aya sababaraha liang kaamanan anu henteu pernah dibahas ku WP, sareng kuring resep masang 1 klik. Nanging, kuring resep situs anu langkung aman, janten kuring bakal ngaléngkah deui. Kasalahan kuring nyaéta sanaos kuring ngadamel akun admin uber énggal kalayan nami pangguna énggal, kuring henteu ngahapus akun admin anu lami. Ieu ngamungkinkeun situs abdi diretas.

    Tong ningali hal-hal ieu janten gampang sabab kami percanten ka anu ngadamel platform, tapi tanggung jawab kami janten penjaga gerbang situs kami nyalira. Urang kedah nguatkeun karajaan siga éta.

    pos hébat.

  2. 2

    “Salaku tambahan, kuring henteu resep kanyataan yén layar login mangrupikeun jalur anu dikodekan keras anu teu tiasa dirobih. Kuring yakin éta bakal saderhana pikeun WordPress ngamungkinkeun jalur khusus. " Abdi henteu tiasa satuju deui sareng anjeun. Kanyataan yén layar login mangrupikeun jalur anu dikodekeun keras - admin / wp-admin - sareng anjeun moal tiasa ngarobih éta, numutkeun kuring, ngagampangkeun karya peretas anu nyobian lebet kana blog anjeun. Hatur nuhun pikeun nyerat tulisan ieu, aya seueur hal anu kuring satuju pisan, Douglas.

  3. 3
  4. 5

    "… Kauntungan anu paling ageung tina WordPress nyaéta masang 1-klik". Anjeun henteu leres maksadna, leres henteu? Kuring leres-leres satuju sareng sésa tulisan, sanaos, sareng khususna satuju yén éta tumiba ka kami salaku agénsi, perusahaan hosting sareng pangembang pikeun ngalakukeun padamelan anu langkung saé pikeun ngamankeun (gratis) CMS anu ngajantenkeun urang sadayana seueur artos dina 10 tukang. taun.

    • 6

      Instalasi 1-klik sareng betah pangropéa anu leres pisan anu ngabeledugkeun pertumbuhan WordPress. Abdi henteu ngaraoskeun éta hijina kauntungan - aya ratusan langkung. Tapi aya seueur sistem CMS gratis sanés anu teu ngagaduhan pamasangan saderhana anu dilakukeun ku WordPress ... nalika jalma-jalma henteu tiasa ngonpigurasikeunana, aranjeunna muragkeun.

      • 7

        Kuring nampi naon anu anjeun carioskeun, tapi 1-klik sanés fitur WordPress, éta mangrupikeun fitur akun hosting. WP kasohor kusabab éta 5 menit dipasang, sanés install 1-klik na. Pasang 5 menit anu ngamungkinkeun anjeun milih nami pangguna saprak vérsi 3.0. Host tiasa sacara gampang ngarobih skrip Masang WP 1-klik Pasang nami pangguna admin langkung aman.

        WP parantos ditiup kusabab komunitas anu ngadukung éta ngahontal massa kritis, hal anu sanés CMS gagal dilakukeun. Kemudahan pamasangan sareng pangropéa anu lumangsung pasti ngagaduhan peranan penting dina éta, tapi aya sababaraha faktor anu ngagaduhan pangaruh anu jauh langkung ageung tibatan éta (mis. Munculna jenis pos khusus).

        Titik sanés anu diciptakeun nyaéta teu aya 90,000 peretas di luar sana anu nyobian ngalebetkeun pamasangan WP anu dikenal. Éta sakedik gambaran salah. 90,000 alamat IP henteu ampir sami sareng 90,000 peretas, anu tiasa sacara gampang ngalakukeun heks langkung seueur karusakan tibatan botnet.

        Sacara umum, kuring satuju sareng anu anjeun carioskeun. Urang kedah nyandak léngkah pikeun ngamankeun WP upami urang badé nawiskeun éta salaku solusi pikeun klien kami. Kengingkeun Instalasi WP anjeun hacked sareng nyalahkeun éta dina produk inti ibarat kéngingkeun virus dina PC anjeun sareng nyalahkeun kana kakurangan kaamanan Microsoft. Urang kedah ati-ati atanapi urang bakal tungtungna pilihan kaamanan anu urang teu hoyong ditambihan kana produk dasar.

  5. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.