Entong Leungiteun Sora Anjeun

robot

Garing.

Kuring nampi tanggapan ti sababaraha jalma yén tulisan kami anu terakhir garing. Kuring moal ngajawab sareng éta - kami nuju sibuk ngalakukeun panilitian anu langkung jero ngeunaan alat sareng fitur telat. Sigana langkung jero urang ngalakukeun panilitian, beuki hésé nulis tulisan singket anu ngalakukeun kaadilan platform tapi tetep mastikeun sora anjeun kadéngé.

Réréncangan kuring ieu maca pisan dina blog, sareng nyerat ogé, janten kuring ngupingkeun sareng badé ngadamel sababaraha parobihan. Kalayan unggal postingan, kuring badé nambihan langkung seueur warna kana paguneman sareng anjeun. Martech Zone nyandak pandangan anu optimis pisan kumaha téknologi tiasa ngabantosan para pemasar. Anu ironisna nyaéta kuring henteu optimis. Kuring ngarasa saolah-olah bidang pakakas pikeun ngabantosan urang lega sareng ipis - kalayan langkung seueur kasempetan pikeun sistem pamasaran lintas-kanal anu ngabantosan urang ngarakit, ngukur sareng ngaoptimalkeun komunikasi urang sareng prospek sareng konsumén.

Kami ogé mikirkeun pikeun nambihan seueur sora Martech Zone. Saur kuring aya kasempetan pikeun nambihan pikiran pamasaran atanapi téknologi anu hébat anu tiasa aya di caket pusat pamasaran utama New York, Boston, atanapi San Fransisco. Upami anjeun panulis téknologi ... khususna anu ngagaduhan rasa humor, kami resep nyarios sareng anjeun. Milarian urang dugi ka ayeuna teu ngahasilkeun seueur kalungguhan.

Balik kana jalur…

Eusi henteu kedah ditulis ngan ukur nyerat eusi. Anjeun tiasa perhatoskeun yén kontén kami ebbs sareng ngalir. Sababaraha éta disababkeun ku beban padamelan urang, tapi langkung sering tibatan henteu, éta ngan saukur hitungan urang anu henteu ngagaduhan hal penting anu kedah dicarioskeun. Kami hoyong unggal tulisan blog pikeun ngabantosan para pemasar. Unggal tulisan.

Ogé, kami parantos ngagedéan sora ku podcast, program email sareng pidéo kami. Kami parantos ngagabung sareng tim Tepi Radio Wéb pikeun ngahasilkeun acara radio propésional (ditayangkeun sacara lokal) dibarengan ku sababaraha pidéo hébat. Pastikeun pikeun disetél - anjeun tiasa ngakses kami ngalangkungan kami iPhone aplikasi, iTunes, Stitcher jeung Youtube.

Kuring henteu yakin saha anu nyerat istilah "média sosial", tapi éta cemerlang. Eusi mangrupikeun média ... tapi kontén tanpa sora henteu sosial, éta ngan ukur media. Entong kaleungitan sora anjeun. Tetep sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.