Ieu sanés Stratégi Pemasaran Influencer, Eureun Éta!

Eureun

Aya seueur pisan noise dina média sosial anu kadang hésé dijaga. Abdi resep kanyataan yén kuring gaduh online anu ageung sareng kuring nyobian kalibet sareng ngaréspon saha waé anu ngajantenkeun pamundut. Nalika éta perusahaan anu saacanna kuring komunikasi, kuring khususna nyéépkeun waktos sareng ngaréspon saluyu.

Kitu cenah, aya strategi jahat anu ngamimitian muncul online anu ngahakan waktos kuring dina pesen langsung sareng pesen anu ditargét. Perusahaan nyebarkeun pamundut khusus ka kuring sapertos anu di handap pikeun kuring ngabales atanapi ngabagi sareng pemirsa kuring. Kuring henteu yakin naha éta otomatis atanapi dikatur, tapi ngaganggu - sareng kuring ngantepkeun aranjeunna terang.

Ieu salah sahiji conto di handap ieu. Kuring ogé kénging hiji ton ieu ti perusahaan anu sanés ngalangkungan pesen langsung sareng email ogé. Kuring parantos ngaleungitkeun nami agénsi éta kusabab aranjeunna sering ngahontal kontén anu hadé anu cocog pikeun pemirsa urang. Tweet ieu di handap; Nanging, sanés salah sahiji pesen éta. Kuring henteu ngobrolkeun tentang Snapchat, henteu nyungkeun naséhat saha waé ngeunaan Snapchat, sareng kuring henteu paduli ngeunaan Snapchat fitur panganyarna.

 

Promosi Tweet Sosial sareng PR

Naha ieu Stratégi Influencer Anu Dahsyat?

Ieu mangrupikeun parebut perhatian anu dipersonalisasi sareng langsung anu nyandak perhatian kuring jauh ti padamelan anu sanés. Pitches email mangrupikeun hiji hal, kuring tiasa marios deui dina waktos kuring nyalira sareng ngaréspon atanapi ngahapus saperluna. Ieu analogi (réalistis):

  • Skenario A: Abdi linggih di méja kuring damel, sareng nada email seueur sumping. Sareng sareng nada aya pesen sanés ti klien sareng prospek. Teu aya anu ngirimkeun kuring langsung némbalan, sanaos. Nalika kuring ngagaduhan kasempetan pikeun mariksa email, kuring parios aranjeunna sareng ngaréspon saluyu.
  • Skenario B: Abdi linggih di méja kuring damel, sareng anjeun ngaganggu kuring, naros kuring naha kuring resep kana topik anu kuring henteu kantos kantos nyarios sareng anjeun. Ayeuna, kaseueuran jalma anu ngaganggu kuring ngagaduhan hal anu penting pikeun naroskeun yén waktos abdi berharga sareng hiji-hijina sumber anu langka. Aranjeunna henteu ngan saukur jalan-jalan.

Jenis penargetan ieu ngilangkeun nilai waktos kuring sareng ngajauhan kuring ti jalma anu hoyong nyarios sareng kuring atanapi peryogi bantosan kuring.

Upami anjeun pikir ieu strategi pamasaran influencer anu sah - ngahontal sareng ngaganggu kuring sadidinten - anjeun salah. Punten janten hormat kana waktos abdi. Upami anjeun badé ngadatangan kuring sacara pribadi dina média sosial, laksanakeun nalika kuring muka panto paguneman éta. Upami teu kitu, cukup nyebarkeun pesen anjeun sakumaha normal - tanpa méré tag pribadi kuring.

Pikeun digawekeun ku influencer, anjeun kedah ngawangun hubungan sareng kami. Kuring kedah percanten yén anjeun milari kauntungan kuring sareng moal nempatkeun pengikut kuring dina résiko. Ieu sanés strategi marketing influencer.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.