Dos sareng Entong dilakukeun tina Eusi Pamasaran

eusi pamasaran infographic

Henteu kunanaon, ieu caket anjeun siang. Ngagunakeun Meltwater Buzz, urang nembé ningali infographic anu saderhana sareng éndah ieu nyayogikeun daptar cek barang anu hadé anu kedah diémutan nalika ngembangkeun strategi pamasaran kontén na.

Salah sahiji aturan anu aya hubunganana sareng blogging nyaéta Entong nyebarkeun blog anu ditulis parah. Kuring kantos ningali seueur nyerat anu goréng (henteu tina topik, nyatakeun opini salaku kanyataan, teu raoseun) anu masih ngagaduhan tata basa sareng éjahan anu hadé, janten kuring yakin naon anu dimaksud blog kirang ditulis. Tulisan kuring sering kirang ditulis… tapi saur kuring éta masih aya kontén anu berharga pikeun sabagéan ageung… grammarians leres sareng orthographers? Dina pendapat abdi, nilai eusi anjeun ngéléhkeun sakumaha hadéna tulisan. Éta ngan ukur pendapat kuring sabab kuring ngabandungan tata basa sareng éjahan, sanaos.

Upami kuring badé ngajantenkeun yén sadaya eusi anjeun kedah diserat kalayan tepat, kuring panginten ngagaduhan masalah anu saé pisan ngeunaan infographic ieu. Infographic disebutna Do's sareng Dont ngeunaan Marketing Eusi. Bahkan kabodoan kuring anu pikasieuneun dina basa Inggris ngajantenkeun kuring nyandak dobel dina judul éta. Kuduna mah ieu teh Dos sareng Entong dilakukeun tina Eusi Pamasaran?

eusi-pamasaran-seo

2 Komentar

  1. 1

    Endah tip Doug! Anjeun dipaku deui .. Abdi leres-leres maos pisan informasina .. Nuhun parantos ngabagi!

  2. 2

    Hei Douglas, hatur nuhun parantos ngabagi. Mangrupikeun infographic anu saé pisan, kalayan seueur tip anu mangpaat. Kuring bahkan henteu kantos memperhatoskeun typo dina judulna, dugi ka kuring maca koméntar anjeun dina pos 🙂 Sareng anjeun leres, éta kedah "Dos".

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.