Anu Naha sareng Henteu Dilaksanakeun Merek Liburan Nurutkeun 99desain

lebaran

Peutingna jempé, dreidels garing, sareng konsumén anjeun muka dompét. Upami anjeun tiasa ngajantenkeun merek anjeun bagian tina usum liburan ku cara alami sareng menawan, aranjeunna bakal émut anjeun ogé dugi ka Taun Anyar. Ieu mangrupikeun Do's sareng Don'ts anu ngabantuan pikeun ngabantosan anjeun dina nganapigasi usumna.

Naha: jaga kaaslian anjeun

Upami aliran média sosial has anjeun diwangun ku banyolan anu pikasieuneun, tweeting pesen sappy anu pinuh ku surak liburan bakal nyerang pemirsa anjeun salaku ganjil. Simpen mérek anjeun émut nalika anjeun niténan liburan. Selip kana kartu liburan anjeun upami anjeun biasana komunikasi sareng humor. Sareng upami anjeun ngajaga nada perusahaan anu serius dina sésana taun, lengket perasaan anu tulus atanapi humor anu dipeunteun G dina bahan liburan anjeun.

Entong: tinggalkeun saha waé anu kaluar

Sanaos naon anu dipikasieun ku Hallmark, henteu sadayana ngagungkeun Natal. Numutkeun kana bangku gereja Panalungtikan, 92 persén urang Amérika niténan liburan. Kacuali mérek anjeun dumasar iman, tetep pamasaran liburan anjeun cukup umum pikeun narik 100 persén pemirsa anjeun. Pasang pariwara "penjualan liburan" tibatan "Penjualan Natal," kirimkeun kartu anu nyatakeun "Bingah Sadayana" sareng pasang pesen dina saluran média sosial anjeun ngarayakeun unggal liburan usum salju nalika sumping.

Naha: balikeun deui

Pemberian amal mangfaat pikeun karma anjeun sareng garis handapna. Mangrupikeun cara pikeun nempatkeun nami anjeun ka komunitas anjeun sareng ngajantenkeun padamel anjeun raoseun ngeunaan damel pikeun perusahaan anu pantes.

Entong kalebet pariwara pariwara atanapi penjualan di lapangan nalika usaha libur anjeun; éta licik sareng transparan. Tapi anjeun tiasa milarian cara pikeun ngaitkeun misi anjeun kana amal anjeun. Salaku conto, teguh grafik tiasa nawiskeun ka desain sareng nyitak program pikeun acara liburan komunitas lokal atanapi ngajalankeun kontes ésai anu ngahargaan jasa desain halaman wéb gratis pikeun pangusaha anu berjuang.

Sareng terlibat karyawan anjeun! Ménta ideu ngeunaan cara ngabantosan masarakat dina usum liburan ieu. Anjeun tiasa ngadopsi kulawarga anu peryogi lokal sareng nyayogikeun aranjeunna kado sareng tuangeun, atanapi masihan karyawan mayar kanggo méakkeun bungkus kado pikeun amal lokal pikeun disebarkeun.

Entong: ngalangkungan

Kaduruk libur nyata. Seueur jalmi rumaos kabebeng sareng capé nalika Désémber nuju. Entong bombard konsumén anjeun ku panginget email atanapi nyungkeun karyawan anjeun nyerah unggal dinten Sabtu pikeun damel dina kampanye amal anjeun. Sareng pikeun anu suci, tong ngajantenkeun karyawan anjeun damel telat dina wengi Natal atanapi Hawa Taun Anyar upami anjeun tiasa ngabantosan. Bagian tina kasuksésan perusahaan anjeun gumantung kana ngajaga padamel anu saé bahagia.

Do: kirimkeun kartu nyata

Nalika surat kéong jalan tina dinosaurus, ngirim kartu nyata masihan anjeun kasempetan pikeun menonjol tina pak sareng ngalakukeun sakedik pamasaran. Ngadamel kartu pop-up, kalebet teka-teki kecap anu ngungkabkeun pesen liburan atanapi ngarangkep kolase imut barudak pagawé sareng ingon-ingon anu nganggo topi liburan. Karajinan a pesen khusus ngeunaan palanggan sareng bisnis anjeun, atanapi nawiskeun hal anu tiasa dianggo ku pemirsa. Kalebet kupon anu saé dina Januari atanapi magnet kulkas anu unik.

Entong: malédogkeun pesta anu lumpuh

Upami anjeun ngajalankeun bisnis hiji jalma, unggal wengi tiasa janten pésta kantor liburan anjeun. Tapi ku kelompok anu langkung ageung, ngalungkeun acara liburan tiasa ngabantosan moral kelompok - upami urang leres-leres hoyong ngiringan. Ngatur kagiatan anu teu konvensional, sapertos kaulinan laser tag game atanapi bowling. Upami sadayana di rorompok anjeun resep nginum na, angkat ka tempat pembuatan bir lokal atanapi pabrik anggur. Ngan pastikeun jalma anu teu hoyong ilubiung dina kagiatan éta masih tiasa ngahadiran sareng ngararasakeun diri.

Upami anggaran anjeun ngan ukur ngamungkinkeun ruang istirahat, pertimbangkeun dilangkungan sadayana. Sabalikna, ngantepkeun pagawé kaluar sababaraha jam langkung ti payun sareng nyebarkeun kartu kado réstoran. Anu hoyong tiasa angkat tuang sasarengan, sareng anu sanés tiasa ngaraos luang.

Masih nekad ngayakeun pésta kantor tradisional? Rencanana dina wengi Jumaah caket mimiti Désémber. Pésta wengi wengi sesah pikeun sepuh anu sibuk pikeun ngatur, sareng padamel tiasa ngagaduhan rencana sanés nalika akhir bulan caket.

Tuh: pakéan rohangan anjeun

Saperti Anu turun di Whoville, bawa hiasan anjeun dina kakuatan pinuh. Anjeun panginten reuwas kumaha langkungna anu bakal disambut ku kantor drab anu sanésna ku sababaraha lampu hérang, sababaraha pepelakan warna-warni, lilin leuweung sareng kepingan salju ngagurilep.

Héran kunaon anjeun bakal repot ngahias upami palanggan henteu biasana sumping ka kantor anjeun? Pasang poto hiasan anjeun dina saluran média sosial anjeun pikeun pamer sumanget perayaan anjeun. Anjeun ogé tiasa ngajantenkeun pemirsa pikeun sumping ka anjeun ku pangatur tuangeun, pakéan atanapi pangiriman kado. Nawiskeun kupon alit atanapi tunjangan sanésna salaku imbalan sumbangan turun-tutulung. Staf anjeun tiasa ngadamel bungkusan sareng pangiriman sumbangan, sareng nalika palanggan sumping, aranjeunna bakal dipikat ku hiasan anjeun sareng panginten ningali jasa anu tiasa anjeun tawarkeun.

Hiji peringatan: Kacuali anjeun ngajalankeun jasa pertandingan, mistletoe henteu ngagaduhan tempat di kantor.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.