Kuring Ninggalkeun Ayam Anu Hadé sareng Judul pikeun Média Sosial

Pamasaran sareng e-Dagang pikeun RestoranTaun ka tukang anu kuring anggo Patronpath parantos janten roller coaster anu luar biasa. Perusahaan aya dina pertumbuhan anu luar biasa sareng suksés pisan!

  1. Kami meunang Panghargaan Techpoint Mira.
  2. Kami réngsé ngembangkeun 4 Pos integrasi - Mikrosko, POSitouch, Comtrex sareng Aloha.
  3. Kami ngembangkeun deui antar muka pangguna pikeun maksimalkeun pungsi konversi pikeun klien kami. Kami nambihan fitur kaleuleusan sareng kaamanan pikeun aplikasi.
  4. Kami malah ngalungkeun situs Lokasi Restoran pikeun ranté multi-unit kami.

Jumaah mangrupikeun dinten terakhir kuring di Patronpath. Éta tangguh pikeun ninggalkeun perusahaan anu kuring tuang haté sareng jiwa kuring sareng anu ngagaduhan dukungan kauangan ti paling seueur hasil Internet pausahaan in Indianapolis.

Kana Ninggali Patronpath

Kuring henteu ragu yén kuring ninggalkeun perusahaan dina kondisi anu saé. Hiji-hijina masalah kuring nyaéta naha investor henteu kunanaon pikeun mindahkeun éta. Alesan konci naha kuring angkat ka Patronpath nyaéta pikeun terang tim investasi aranjeunna - diwangun ku sababaraha pangusaha Internét anu hadé di daérah éta. Hal terakhir anu kuring hoyong lakukeun nyaéta ninggalkeun aranjeunna saatos suksés pisan. Kuring bakal teras mamatahan sareng ngabantosan Patronpath iraha aranjeunna meryogikeun kuring, pikeun mastikeun kuring angkat henteu mangaruhan kasuksésan maranéhna.

Tumuwuhna sareng hasilna pastina janten sorotan di Patronpath. Kuring ngagaduhan kasempetan pikeun damel sareng sababaraha jalma anu luar biasa. Kami damel sababaraha kaajaiban salami taun kamari kalayan sakedik sumberdaya. Abdi bangga kana naon anu parantos urang kahontal.

Gawe sareng Jalma Kelas Dunya

Salami 6 bulan ka pengker, kuring resep damel sareng Marty Bird - saha anu kuring kenal ti mimiti kuring di TargetTarget tapi henteu pernah ngagaduhan kasempetan pikeun digawekeun langsung. Marty mangrupikeun pamasar anu luar biasa kalayan kapinteran ngawangun program pamasaran kelas dunya ti mimiti.

Marty angkat ka Patronpath pikeun ngasongkeun program email nasional anu anyar anu urang nembé asup pikeun korporasi anu milyaran dolar. Dina 2 dinten, anjeunna ngasongkeun proyék. Dina sababaraha minggu, anjeunna ngawangun program sareng prosés sakitar proyek. Ayeuna program terus tumuh sareng mekar dina kalungguhanana. Naon lalaki hébat! Kanyataan anu henteu dipikaterang, Marty ogé mékanika utama ku markisa pikeun Audi TT.

Sésa tim ogé saé. Mark Gallo sareng Chad Hankinson pikaresepeun pikeun damel sareng propésional sareng pribadi. Aranjeunna duanana Kristen hébat anu ngabantosan nasihat kuring pikeun sababaraha tantangan. Abdi gaduh hutang ka duaan. Éta ogé ngagaduhan tim Manajemén Akun anu bajoang ulet bakti pikeun ngabantosan klienna suksés. Abdi damel sareng Tammy Heath salami kaseueuran sataun sareng anjeunna endah, nyulap puluhan klien unggal jam sareng masih tiasa ngahasilkeun.

Sisi anu tangguh taun ieu nyaéta tuntutan padamelan sareng kumaha éta narik perhatian kuring pisan. Blog ieu sangsara sapertos perhatosan kuring sanggup nyayogikeun sababaraha kuring pepet proyék. Nuju nelepon nelepon kuring jauh tina acara jejaring régional, ogé. Jaman langka anu kuring tampil, jalma-jalma kaget!

Drive ti sisi Kalér Indy mangrupikeun hal anu kuring paling resep, tapi saatos harga gas naék sareng putri abdi peryogi kuring ka bumi langkung, sababaraha jam sapoé di jalan mimiti parah pisan. Abdi hatur nuhun pikeun putra abdi - bari juggling beban pinuh di IUPUI ogé bimbel sacara pribadi sareng di Pusat Bantuan Matematika, anjeunna masih mendakan waktos kanggo nyandak Katie ka sareng ti acara-acara sareng ngasuh anjeunna. Abdi hatur nuhun kanggo murangkalih anu luar biasa!

Judul kana Compendium Blogware

Janten ... nalika Chris Baggott nelepon ti Compendium Blogware sareng nyarios panginten aya kasempetan kanggo damel sareng aranjeunna, kuring resep pisan! Compendium dimimitian sareng Chris sareng kuring damel di akhir minggu di 2006.

Kuring cicing sareng ExactTarget sareng Ali Sales sumping. Kapamimpinan Ali sareng markisa Chris parantos meroketekeun perusahaan janten luar biasa Platform Blogging Perusahaan. Kuring parantos ngajaga hubungan anu caket sareng perusahaan salami taun kamari sareng nginjil platform. Kami nembé ngasuh firma hukum Bose McKinney kirang langkung sabulan katukang sareng aranjeunna parantos nyarios yén aranjeunna ngalaporkeun pamimpin Search Engine anu hébat!

logo blogware bodas150Dinten Senén, kuring ngerjakeun tugas salaku Wakil Présidén Blogging Evangelism di Compendium. Kuring bakal ngalaporkeun ka Ali sareng ngabantosan sadaya tim sareng klien kami pikeun ngadidik, ngahutbah, ngajadikeun otomatis, ngahijikeun, sareng sajabana. Pakasaban kuring nyaéta ngabantosan ngadamel para klien gancang sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngungkit pinuh platform pikeun memaksimalkeun pangaruhna sapanjang usaha pamasaran. Éta posisi anu sesah pikeun ditolak nunjukkeun padamelan kuring sababaraha taun ka pengker. Kuring ogé bakal ngerjakeun Circle di Indy deui, janten kuring yakin kuring bakal ngaheureutan seueur kolega sepuh!

Pikeun pikir éta sadayana dimimitian ku Pat Coyle na kuring maca Paguneman Buligir sababaraha taun ka pengker lumayan endah.

Kalayan éta, kuring ngahaturkeun nuhun Robert Scoble jeung Shel Israél pikeun nyerat buku anu diideuan kuring pikeun ngamimitian blog kuring sorangan sareng ngarobih arah anu kuring hoyong candak dina dunya pamasaran! Yén kuring nganggap jabatan dina Média Sosial nalika salah sahiji kamunduran ékonomi anu paling parah dina sajarah nagara nyarios seueur kakawasaan média ieu, henteu?

19 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Doug – wow! thank you for the kind words. Your talent, passion and enthusiasm will serve you well at Compendium – congratulations. Your significant contributions to Patronpath created a foundation that we will continue to build upon. I’ll miss your presence in the office, your humble demeanor, your crazy taste in music ( ! ) and joyful laughter. Following you on Twitter just won’t replace those great lunch hour conversations we’ve had! Take care Doug.

  8. 8
  9. 9

    Good deal Doug!

    I remember you mentioning to me your involvement with Compendium and I thought that would be a great platform for you!

    Great to hear that is finally coming true!

  10. 10

    Good luck Doug!

    Sounds like a perfect fit for you. I’ve enjoyed the work you do in your spare time on this blog. Will be fun to see what it’s like when it has all your attention.

  11. 11
  12. 12

    Best wishes to you, Doug. I’m sure you’ll do great with the new gig and I love the new title! (It captures what you have already been doing.)

  13. 13
  14. 14
  15. 15

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.