Ebook Gratis: Naha Anjeun Maén Kaulinan Nomer?

douglas karr ebook

Kami parantos nyerat ngeunaan kumaha kami resep SarereaSosial pikeun ngadorong karyawan anjeun pikeun ngamajukeun mérek anjeun sacara sosial. Saatos ngalakukeun éta jabatan, tim di sana ngahontal sareng ngawawancara kuring ngeunaan pangalaman kuring sareng média sosial. Aranjeunna nyandak hasil wawancara éta sareng dikembangkeun ebook anu saé anu tiasa diunduh tina situsna.

Éta henteu saé sabab mug kuring aya di sampul éta:)… aranjeunna nembé damel pisan dina néwak sora kuring sareng ngarobih paguneman kana daptar patarosan anu lengkep sareng réspon kuring. Kuring ngajawab patarosan ieu:

  1. Naon anu dipilarian ku palanggan anjeun?
  2. Kumaha anjeun terang saluran mana anu kedah dipokuskeun?
  3. Naha blogging parantos robih sareng kumaha cocog kana strategi umum?
  4. Kumaha kualitas didefinisikeun dina medium ieu?
  5. Kumaha rasana numuwuhkeun komunitas anjeun nyalira?
  6. Kumaha kaayaan média sosial ayeuna?
  7. Kumaha anjeun kéngingkeun calon nasabah fokus kana konvérsi ngalangkungan patalimarga sareng karesep?
  8. Naon fokus anjeun dina taun payun? Parobihan ageung naon anu anjeun tingali di dunya?

Ebook ieu mangrupikeun pandangan anu saé kana naon anu bakal kuring carioskeun di Media Pamasaran Dunya Dunya di akhir Maret. Kuring yakin pisan yén seueur teuing situs, ahli komo platform difokuskeun kana akuisisi nalika média sosial. Kasempetan média sosial anu paling luar biasa sanés akuisisi, nyaéta ingetan. Perusahaan gaduh kasempetan pikeun ngadangukeun sareng ngawangun hubungan sareng konsumén ayeuna.

Ebook ieu mangrupikeun bacaan anu entong ... éta henteu asup kana naon waé aliran kerja téknis atanapi nunjuk kana solusi atanapi integrasi anu bakal ngabantosan anjeun. Éta ngan ukur pituduh anu saé pikeun kéngingkeun pendapat kuring - dikembangkeun ti mangtaun-taun damel sareng klien kami - dina nyetak. Hatur nuhun ka SarereaSosial pikeun kasempetan pikeun meunang ieu kaluar aya! Aranjeunna ngahasilkeun sababaraha ebook ieu ti sababaraha pamimpin di industri - ti jalma sapertos Sandy Carter, Amy Tennison, Jason Falls, Chris Brogan, Joe Pulizzi, Mari Smith… sareng anu sanésna.

Unduh Ebook Ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.