Unduh Langkung 100 Témplat Infographic $ 59

témplat infographic

Henteu seueur teuing perusahaan tiasa nyayogikeun desain lengkep sareng strategi promosi pikeun infografis. Bungkusan kami dibanderol dina harga tapi biasana dimimitian sakitar $ 2,500 pikeun panilitian, desain sareng promosi infographic asli. Tangtosna, éta jauh di luar anggaran seueur perusahaan. Sareng perusahaan anu ngagaduhan désainer moal tiasa ngajantenkeun aranjeunna damel sababaraha dinten dina konsép infographic! Nyatana, urang parantos mendakan yén visualisasi data mangrupikeun bakat unik anu henteu aya dina unggal desainer.

Tapi… upami anjeun ngagaduhan desainer sareng hoyong ngahasilkeun infographic dibéré sababaraha témplat, budak ka mitra kami di Infographic.li ngagaduhan perjanjian anu luar biasa. Pikeun $ 59 AS, anjeun tiasa unduh langkung ti 35 layout unik dina 105 témplat anu béda! Pastikeun ngagunakeun tautan afiliasi kami pikeun ngahémat satu ton dina tawaran ieu!

Mésér Templat Illustrator Anjeun Ayeuna!

File na sayogi dina Photoshop (PSD), Illustrator (AI), Encapsulated PostScript (EPS) sareng Jpeg (JPG) format! Ieu ngan ukur hiji conto sahingga anjeun tiasa ningali kualitas sareng waktos anu parantos kajantenan:

Mésér Citakan Infographic

Mésér Templat Illustrator Anjeun Ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.