Entong Ngiringan Kampanye Tetes Anjeun Jadi Penyiksaan Cai Cina

Depositphotos 14687257 s

Salah sahiji téhnik anu paling épéktip pikeun mindahkeun Random Strangers ka Raving Fans nyaéta ngagunakeun "drip campaign". Dina prosés ieu anjeun ngaidentipikasi sakumpulan jalma anu cocog sareng demografi tinangtu, atanapi langkung saé, bagikeun minat umum sareng kirimkeun aranjeunna pesen. Pesen ieu tiasa email, surat sora, surat langsung, atanapi nyanghareupan.

Kampanye anu épéktip épéktip masihan inpormasi anu aya hubunganana sareng palanggan udagan anjeun, aya dina interval anu teratur, tapi henteu ngaganggu, sareng mindahkeun prospek kana kaputusan pameseran.

Kadang-kadang, kumaha oge, ku langkung seueur anu gaduh usaha atanapi pemasar nyobian nyepetkeun prosésna, ku ngirim seueur teuing inpormasi, gancang teuing, atanapi sering teuing. Hasilna? Persis réspon anu sabalikna, sabab prospek anjeun henteu ngan ukur gagal mésér, aranjeunna nyarios ka anjeun pikeun indit, sacara permanen!

Salaku pamasar email, kuring biasana cukup sabar, tapi nembé ayeuna, Ratepoint henteu resepeun. Kumaha? Nya éta ngamimitian cukup polos, kalayan kartu pos, email sareng tawaran pikeun uji coba gratis. Teras aya telepon nalika kuring naroskeun sababaraha patarosan. Sateuacan paguneman réngsé kuring bébéja aranjeunna yén kuring henteu gampang ngagunakeun produkna kusabab kuring ngajual deui Kontak konstan sareng aranjeunna henteu aya alesan anu kuat pikeun kuring pikeun ngarobah.

Daripada nyandak no sopan, aranjeunna mindahkeun kuring kana grup anu béda pisan sareng kuring janten prospek. Aya deui kartu pos, langkung email sareng langkung telepon. Nalika jalma-jalma penjualanna janten beuki ngaganggu, nungtut terang kunaon kuring henteu ngaktipkeun sidang kuring, kuring langkung hésé sareng sesah tetep sopan. (Hayu nyanghareupan éta, kuring ti NY sareng dina dinten anu saé éta sesah pikeun kuring tetep sopan)

Upami kuring kantos ngémutan nyobian produkna, kuring henteu dipikaresep ayeuna. Pelajaranna? Teuing pamasaran sanés hal anu saé. Upami aya anu nunjukkeun yén aranjeunna sanés prospek, hayu aranjeunna milih kaluar, sareng ngaléngkah. Cai tiasa ngikis gunung, sakedik netes sakaligus, tapi éta moal ngagerakkeun batur kanggo ngagaleuh.

2 Komentar

  1. 1

    Lorraine, tulisan anjeun ngajantenkeun kuring mikirkeun patarosan anu kuring pikirkeun akhir-akhir ieu. Naon interval anu saé (antara pesen) anu dianggo pikeun kampanye DRIP email? Utamana upami anjeun gaduh seueur inpormasi pendidikan anu kedah disayogikeun. 2 dinten? 3 dinten? saminggu?

  2. 2

    Patarosan anu saé Patric,
    Kuring biasana resep ngantunkeun saminggu antara, tapi beda-beda dumasar kana kategori, sareng ogé naon anu dianggo ku pangguna anjeun.

    Conto anu saé nyaéta ProBlogger 31 dinten pikeun blogging anu langkung saé. Ieu program hébat. Kuring ngadaptar terang yén kuring badé nampi email sadinten salami 31 dinten. Bit éta teuing. Kuring murag ka tukang, sareng henteu kantos mundur. Sanaos kuring nyimpen sadaya 31 email, kuring henteu kantos lulus pelajaran 15.

    Saatos ngaliwat programna, kuring mutuskeun pikeun masihan pamiarsa langkung waktos. Dina apdet umum, invitations ka seminar, Kuring geus kapanggih ragrag nyata lamun kuring ngirim leuwih ti hiji unggal dua minggu ka sadaya tapi niva tightest.

    Kuring bakal panasaran naon batur manggihan gawéna pikeun aranjeunna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.