Drip, Drip, Drip… Mésér

ngeclak ngeclak

Teu aya anu ngantosan tweet anjeun salajengna, pembaruan status atanapi postingan blog pikeun ngagaleuh salajengna. Sok aya kasempetan yén anjeun tiasa memotivasi batur kanggo mésér, tapi mustahil pikeun ngaduga iraha prospek siap ngagaleuh pameseran salajengna. Éta sababna penting pisan pikeun aya nalika prospek anjeun anu siap mutuskeun.

Dimana aranjeunna bakal? Kami ngartos tina paripolah online ayeuna yén seuseueurna prospek online bakal ngamangpaatkeun mesin pencari. Naon kecap konci anu bakal dipilari? Naha aranjeunna badé milarian lokal pikeun panilitianna? Naha anjeun dina hasil mesin pencari dimana aranjeunna pilari? Upami aranjeunna milari sumber dina jaringanna, naha anjeun sumber anu dipercaya anu aya di dinya?

Blogging mangrupikeun kagiatan online anu saé sabab ngamungkinkeun anjeun ngeclak inpormasi sareng sayogi iraha prospekna milari solusina. Henteu cekap kanggo blog, sanaos. Kami ngadorong para pengunjung pikeun ngalanggan eupan kami, ngalanggan ku newsletter, nuturkeun kami dina Twitter, ngipaskeun kami dina Facebook, atanapi nyambung ka kami di LinkedIn sahingga kami gaduh kasempetan aya di mana waé aranjeunna siap ngagaleuh.

Pamasaran email mangrupikeun médium anu saé pikeun nyambungkeun deui sareng palanggan anu 'enggal' mésér. Sugan aranjeunna nuju ngalakukeun panilitian online, mendakan anjeun ngalangkungan mesin pencari, sareng ngalanggan supados aranjeunna tiasa ningali anjeun sareng nyambung nalika aranjeunna siap mésér.

Jaringan sosial mangrupikeun médium anu hadé pikeun ngawangun wibawa sareng kapercayaan, sareng ngalaan kapribadian bisnis anjeun ka batur anu hoyong damel bisnis sareng anjeun. Deui, ku neraskeun tetep dina cakrawala prospek anjeun ... anjeun bakal aya nalika aranjeunna mutuskeun mésér.

Tulisan anu netes, tweet anu ngeclak, komentar anu netes, sareng pembaruan anu ngeclak henteu ngan ukur ngajaga anjeun dina pikiran, éta ogé ngalegaan ti jalma dina jaringan anjeun ka jalma anu aya dina jaringan pengikut anjeun, sareng jaringan pengikutna, sareng sajabana

Janten luhur pikiran dina jaringan prospek urang penting, ngawangun kapercayaan sareng otoritas dina jaringanna ningkatkeun kamungkinan kami nelepon aranjeunna nalika aranjeunna siap mésér. Jalma-jalma kadang naros, naha kuring kedah nempatkeun sumber dina Facebook atanapi Twitter? Naha kuring kedah investasi di pamasaran email atanapi search engine optimization? Naha kuring kedah ngamimitian blog atanapi ngiklankeun online?

Teu aya jawaban anu leres pikeun ieu. Patarosan sadayana gumantung kana balikna investasi pamasaran anjeun. Upami urang ngiringan bulanan di LinkedIn salami sajam, hayu urang sebutkeun jam éta hargana $ 250 dina konsultasi ... éta $ 3,000 unggal taun. Upami kuring kéngingkeun kontrak $ 25,000 tina timbal tina LinkedIn, éta pantes? Tangtos éta. Patarosan na henteu di mana, patarosan na kumaha anjeun tiasa nyaimbangkeun sareng ngajadikeun otomatis kampanye netes sapanjang sadayana medium ieu sacara épéktip.

Entong bet dina médium tunggal, prospek anjeun tiasa dimana waé. Sakali anjeun ngaidentipikasi medium anu pangsaéna anjeun kalayan kalungguhan anu paling ngajangjikeun, anjeun tiasa langkung usaha dina medium éta.

Drip, drip, drip… sareng ngantosan anu ngagaleuh.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.