Drip: Naon Manajer Hubungan Palanggan Ecommerce (ECRM)?

Drip Ecommerce Palanggan Hubungan Manajemén ECRM Platform

An Manajemén Hubungan Palanggan Ecommerce platform nyiptakeun hubungan anu langkung saé antara toko ecommerce sareng konsuménna pikeun pangalaman anu berkesan anu bakal ngajalankeun kasatiaan sareng pendapatan. ECRM ngepak langkung kakuatan tibatan hiji Panyadia Layanan Surélék (ESP) sareng langkung seueur nasabah-fokus tibatan a Management Hubungan customer platform (CRM).

Naon ECRM na?

ECRM nguatkeun pamilik toko online ngartos
unggal palanggan unik — kapentingan, pameseran,
sareng paripolah — sareng nganteurkeun pangalaman palanggan anu dipersonalisasi dina skala ku ngagunakeun data nasabah anu dikumpulkeun dina saluran pamasaran anu terintegrasi.

ECRM cocog pikeun bisnis online anu hoyong ngirining-unggal palangganna pikeun pangalaman anu paling dipersonalisasi dina sisi wéb ieu. Ti mimiti nepi ka perusahaan, ECRM kanggo mérek anu hoyong kamampuan behemoth e-commerce tanpa ngarusak bank atanapi ngiring skuadron pangembang.

Fitur ECRM Kalebet

  • Kumpulkeun lead anyar sareng konsumén - Ecommerce CRM ngamungkinkeun mérek pikeun ngumpulkeun alamat email dina halaman wéb na nganggo bentuk pop-up atanapi ngalangkungan integrasi sareng halaman badarat, iklan Facebook, sareng seueur deui. Unggal alamat surélék muka konci dunya kamungkinan personalisasi.
  • Ngawangun email anu didamel pikeun dijual - Tina tukang ngadamel email kana HTML kana téks biasa, ECRM tiasa ngadamel format email naon waé anu anjeun peryogikeun pikeun ngahontal jalma-jalma anjeun sareng ngical langkung seueur. Gampang nambihan gambar produk anu ngagoda, blok eusi anu dipersonalisasi, sareng seueur deui pikeun ngajantenkeun unggal email aya hubunganana sareng disesuaikan pikeun saha waé anu narima.
  • Segmentasi anu kuat sareng personalisasi - Lacak langkung seueur tingkah laku-sapertos pameseran anu dilakukeun, LTV, mérek anu dibeli, halaman anu ditingali, sareng anu sanésna-kanggo langkung seueur pamisahan sareng kasempetan personalisasi.

Segmentasi E-commerce sareng Drip

  • Jantenkeun perjalanan customer multi-kanal anu dipersonalisasi - Alur kerja otomatis ngahijikeun sadayana integrasi anjeun, ti Facebook kana mail langsung sareng sajabina, janten mérek tiasa ngawangun kampanye multi-kanal lengkep awak anu ngahontal jalma anu nganggo pesen pribadi dina tempat sareng waktos anu otomatis.

Perjalanan Palanggan Multichannel sareng Omnichannel Pribadi

  • Nguji, nganalisis, sareng ngaoptimalkeun strategi - ECRM hadir kumplit sareng dasbor panghasilan anu nunjukkeun anjeun penghasilan, nilai urutan rata-rata, pendapatan per jalma, sareng waktos kanggo mésér siaran, kampanye, sareng alur kerja. Teras, gunakeun Pamisah-Tés pikeun ningali pangalaman palanggan mana anu resonasi langkung seueur pikeun optimalisasi teras-terasan sareng kamekaran.

Netes ECRM

Drip mangrupikeun CRM ecommerce munggaran di dunya (ECRM) ngagulung dina ngadeukeutkeun toko online ka konsuménna ngalangkungan pangalaman anu langkung dipersonalisasi dina skala.

ECRM ngungkulan pamasaran multi-kanal, kalebet email, SMS, Facebook, Instagram pikeun ngarahkeun mail sareng sajabina, bari tetep gampang nangtung.

Drip Email Marketing Automation pikeun ECRM

ngeclak ngagabung sareng Magento, Shopify, Shopify Plus, Thrivecart, WooCommerce, WPFusion, 1ShoppingCart, 3dcart, Kupon Carriers, E-Junkie, Fasts Spring, Fomo, Gumroad, Nanacast, Podia, SamCart, SendOwl, Zipify Pages, sareng ampir-ampiran sagala platform e-commerce sanés ngalangkungan Shopper Activity API na.

Kalayan kagunaan sareng gampang, Drip masihan mérek khusus kasempetan pikeun ngabédakeun, ngawangun kapercayaan sareng kasatiaan palanggan, sareng mekar tibatan ditelan ku raksasa e-commerce.

Drip Pangalaman Sidang Pangadilan Turutan Demo

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi ngeclak.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.