Drip Marketing Bagéan 1: Saha anu Ngarawat?

Depositphotos 41543635 s

Leres, kuring badé nyerat angsuran kahareup dina séri ieu tulisan ngeunaan pamasaran netes. Tapi, sanajan kuring henteu, tebak naon: judulna masih kénéh jalan. Bagéan mimiti kampanye pamasaran netes henteu mutuskeun naon anu kedah ditulis. Éta sanés milih nami domain atanapi mendesain halaman badarat. Éta henteu nyetél formulir kontak anjeun sareng ngajadikeun otomatis kampanye. Bagéan 1 tina kampanye netes naon waé anu terang saha anu leres-leres paduli naon anu anjeun carioskeun.

Nangtukeun saha anu jaga tiasa langkung pas nyatakeun: saha anu anjeun hoyong jaga. Anjeun ngadangukeunana dina iklan, dina jaringan, sareng ti pelatih bisnis dimana-mana - mendakan tempat anjeun. Ieu penting pisan dina pamasaran netes sabab sateuacan anjeun tiasa ngeclak anjeun peryogi kalungguhan; sareng pikeun kéngingkeun kalungguhan éta anjeun kedah nawiskeun anu berharga; sareng kumaha anjeun terang naon ajénna dugi ka anjeun terang saha anu ngagaleuh?

Éta leres, "ngagaleuh." Nyanghareupan éta, sanaos anjeun henteu naroskeun aranjeunna pikeun muka buku saku, anjeun naros ka jalma pikeun mésér barang-barang anjeun – sigana sababaraha kontén anu anjeun kembangkeun pikeun kapentingan aranjeunna. Ayeuna, aranjeunna henteu mésér ku artos. Mata Artos anu mésér élmu ti marketer anu cerdas sanés dolar sareng sén. Mata artos mangrupikeun inpormasi kontak ... sareng tingkat inflasi jangkung awét.

Kaléng soda biasana pikeun nikel, leres? Leres, sareng alamat surélék anu leres dianggo pikeun lebet buku tamu (émut éta). Henteu deui. Unggal prospek browsing dina wéb mawa buku saku anu pinuh ku data-alamat email, nomer telepon, sareng bahkan demografi. Sing saha jalma anu naroskeun data kontak éta tanpa nawiskeun nanaon anu dibalesna sapertos tukang pamasaran internét, nyuhungkeun artos murni ku kurnia anu masihan. Daripada ngemis, ngadamel perjanjian anu adil. Nawiskeun hal anu berharga sapertos tips gratis ti pangarang anu dipihormat, hiji bebas whitepaper PDF, seminar atanapi acara gratis, atanapi karesep kuring pribadi, an e-tangtu. Sareng, langkungna anjeun badé ngeusi batre (nyaéta data anu langkung lengkep anu anjeun nyungkeun kalungguhan kanggo masihan) langkung seueur nilai anu anjeun kedah jiptakeun. Upami teu kitu, anjeun bakal terang anjeun ngajual soda pikeun tagihan $ 10 tanpa seueur anu nyandak.

Ayeuna, éta bagian "saha" ieu anu paduli anu mimiti janten masalah. Terang, nilai naon anu anjeun tawarkeun langsung patali sareng saha anjeun nawiskeun. Upami anjeun terang saha waé pemirsa anjeun, maka (sareng ngan éta) anjeun tiasa ngembangkeun produk anu aranjeunna badé mésér kalayan harga inpormasi kontakna. Intina, anjeun kedah nyéépkeun seueur waktos pikeun ngembangkeun produk anu anjeun badé jual kanggo data kontak nalika anjeun ngalakukeun produk anu anjeun rencanakeun pikeun ngajual artos. Barina ogé, tanpa anu baheula aya saeutik harepan pikeun anu terakhir.

Janten, upami anjeun badé ngamimitian kampanye netes, taroskeun ka diri anjeun sorangan "saha anu paduli?" Polandia nepi tawaran anu pantes sakumaha anu anjeun nyungkeun balesna – ulah janten tukang pamasaran. Sareng, saatos aranjeunna nuju ngagaleuh, pastikeun pikeun nganteurkeun.

One comment

  1. 1

    Saur urang condong mikir… ogé kuring paduli ngarah ogé bakal… Penting pisan pikeun terang pemirsa anjeun sareng terang saha anu paduli. Pos anu saé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.