Drip Marketing Part 2: Entong Nguseup.

Depositphotos 41543635 s

Sababaraha minggu deui, kuring masang bagian 1 ti séri pamasaran netes: Saha anu paduli? Anu, dina kanyataanna, tétéla janten tulisan ngeunaan kumaha cara ngahasilkeun lead. Gagasan Novel, leres? Sateuacan anjeun tiasa ngeclak, anjeun kedah gaduh pemirsa pikeun ngeclak. Nya, upami éta konsép siga anu kurang teuing pikeun anjeun, maka anjeun panginten kedah lirén maca ayeuna. Naséhat kuring minggu ieu bahkan langkung dasar: entong nguseup.

Kuring nyerat kampanye titisan munggaran kuring ngeunaan 13 menit saatos kuring ngaleupaskeun fitur pamasaran netes di AddressTwo. Henteu leres, leres. Kuring nyerat program, teras mikir, "ah, naon sih, sigana kuring langkung saé nganggo éta." Kuring nyéépkeun waktos 30 menit deui nyerat rangkéan email-salinan panjang pikeun unggal kalungguhan sidang gratis. Tebak cing. Aranjeunna nguseup.

Ti saprak éta, kuring parantos diajar sagala hal anu kuring terang ayeuna ngeunaan pamasaran netes tina Bola Lorraine. Naon anu kuring diajar? Eusina henteu nguseup. Éta saé. Saé pisan. Saé pisan, kanyataanna, yén upami anjeun daptar e-kursus na tentang kumaha cara nulis rencana bisnis, hasilna luar biasa: anjeun leres-leres diajar kumaha nyerat rencana bisnis. Anjeun henteu meunang ngagoda minggu ka minggu ngeunaan kumaha anjeun tiasa diajar nyerat rencana bisnis. Anjeun teu tiasa dipompa ku hype ngeunaan kumaha anjeun cukup alus, anjeun cukup pinter, sareng jalma-jalma sapertos anjeun. Anjeun henteu terang yén anjeun ogé tiasa diajar nyerat rencana bisnis ngan ukur 4 angsuran gampang tina $ 19.95 / bulan. Henteu, eusina henteu nguseup.

Upami anjeun nyerat pamasaran drip, entong nguseup. Pasihan eusi anu pangsaéna. Anjeun kedah terang yén jalma parantos daptar pikeun tetes anjeun kéngingkeun sababaraha nilai, sareng upami aranjeunna henteu nampi, aranjeunna bakal langganan. Janten, nalika anjeun nyerat eusi netes anjeun, tetep kepala sekolah ieu dina pikiran:

  • Naha panarima satuju kana nampi eusi ieu? Naon anu aranjeunna ngarepkeun pikeun ditukeur pikeun biaya (enya, biaya) kéngingkeun email anjeun dina koropak anjeun? Saterusna… anjeun nohonan pangharepan éta?
  • Kumaha carana panarima anu meunang kauntungan tina nampi pesen ieu? Henteu kumaha ANJEUN manpaat ku aranjeunna nampi, urang bakal kénging éta engké. Mimiti, jawabkeun kumaha manpaatna.  Upami teu aya pikeun aranjeunna, aranjeunna bakal lirén nampiana.
  • Kumaha anjeun bakal nguntungkeun tina anu nampi pesen ieu? Leres, urang tiasa naroskeun patarosan éta, tapi perhatoskeun urutan anu diperhatoskeunana. Anu anjeun milari di dieu nyaéta eusi anu anjeun tiasa ngajarkeun atanapi bagikeun ka anu nampi yén (1) nguntungkeun aranjeunna bari (2) sakaligus nguntungkeun anjeun ku aranjeunna parantos terang. Sabalikna pikeun ahli latihan penjualan, ngadidik anu mésér henteu teras-terasan masihan inpormasi gratis. Anu mésér anu dididik tiasa janten prospek / klien anu langkung saé. Naon anu anjeun ngarepkeun unggal prospek terang sateuacan anjeun damel sareng aranjeunna?

Upami anjeun ngabandungan (nyaéta, ukur bagikeun senar-isin sareng eusi promosi) anjeun tiasa gaduh hasilna positip: penjualan. Upami anjeun henteu nguseup, kumaha ogé, anjeun ogé bakal kéngingkeun penjualan. Henteu, leres, anjeun bakal. Éta tiasa dilakukeun, sareng dilakukeun kalayan saé. Penjualan langkung ageung. Penjualan langkung bagja. Sareng hiji hal deui: langkung seueur palanggan. Jalma neraskeun eusi anu saé, sanés salinan iklan anu saé. Nguseup sareng anjeun masih tiasa payu. Entong nguseup, sareng anjeun bakal payu deui-deui. Anjeun mutuskeun.

2 Komentar

  1. 1

    Senang terang, kuring henteu ngabandungan ... Serius, kuring nuturkeun modél Seth Godin. pasihkeun, sareng upami konténna cekap cekap, jalma tetep bakal mayar éta.

    Abdi daptar kana buku audio Suku sadayana, gratis, tapi masih ngagaleuh salinanna. abdi parantos mendakan palanggan kuring ogé bakal!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.