Formstack: Tambahkeun Formulir kana Dropbox

bentuk dropbox1

Kami nganggo Dropbox ampir unggal dinten pikeun ngumpulkeun sareng ngabagi file sareng klien kami. Kadang-kadang, klien kami henteu ngagaduhan akun Dropbox atanapi kabijakan perusahaanna henteu kéngingkeun aranjeunna daptar. Pikeun ngumpulkeun file-file éta, urang ngan ukur ngadamel formulir sareng Formstack (téknologi kami sponsor) sareng ngahijikeun bentuk sareng Dropbox.

Kumaha Tambihkeun Formulir kana Dropbox

Ngahijikeun Dropbox kana formulir anjeun nyeret sareng serelek sapertos sésana Formstack usability gampang.

  1. Arahkeun ka setélan dina Formulir anjeun.
  2. Arahkeun ka Hub Integrasi.
  3. milih dokumén teras salajengna Tambihkeun Dropbox.
  4. Otorisasi aplikasi éta, pilih folder anjeun sareng anjeun siap angkat!

Integrasi Dropbox Formstack

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.