Jalma Anu Paling Bobo dina Facebook

dumber

Ieu mangrupikeun salah sahiji kaayaan anu kuring leres-leres hoyong nyandak screenshot sareng ngabagi nami ... tapi kuring badé nyobian masihan jalma-jalma ieu kauntungan mamang. Mudah-mudahan aranjeunna sanés idiot anu narcissistic anu aranjeunna datang sareng aranjeunna nembé dinten anu goréng. Kaleresan nyaéta kuring nuju capé kana média sosial sareng kuring nyéépkeun waktos kirang kana perdebatan di dinya. Kunaon Babagi ideu, sudut pandang sareng debat hormat ngaleungit.

Sababaraha jalma ieu dina Facebook leres pisan cemerlang nalika ngabagi pembaruan Facebook, leres henteu kedah henteu satuju, ngalegaan diskusi, atanapi nyayogikeun sudut pandang anu sanés. Jalma-jalma ieu pinter pisan anu aranjeunna leres-leres ngajempolan nalika aya anu… diarahkeun ka Tulis Koméntar rohangan… saleresna nyerat koméntarna nyalira.

nyerat-koméntar

Aranjeunna kedah tiasa ngarobih Facebook sareng ngeusian éta kalayan gancang ku anu langkung logis.

Satuju sareng kuring atanapi angkat ...

Mimiti taun ieu, kuring ngagaduhan sobat anu sacara harfiah ngirimkeun kuring seratan pesen pribadi pikeun lirén ngoméntaran pembaruan anu didamelna - tulisan anu rada kontroversial anu ngahartikeun jabatanana dina hiji topik dina kombinasi sareng pra-penghinaan pikeun saha waé anu henteu satuju. Kuring henteu satuju ... sareng kuring ngantepkeun anjeunna terang éta. Anjeunna leres-leres nitah kuring lirén ngoméntaran milikna update. Dugi ka waktos éta, kuring henteu sadar yén paguneman anu dibagi dina halaman umum dina situs umum mangrupikeun hartana babarengan sareng sadaya koméntar anu nuturkeunna. Kuring wajib ngan ukur saatos komentar perpisahan.

Cekap upami nyarioskeun apdet na teu aya deui muncul my Aliran Facebook. Kuring resep nongkrong sareng jalma-jalma dumber sapertos kuring anu henteu percanten yén kami parantos terang.

Anjeun bakal nyangka yén jalma anu palinter ieu henteu kedah ilubiung dina platform sosial sapertos Facebook. Ngan aya dua alesan kuring tiasa mikir kunaon aranjeunna bakal tetep. Sugan aranjeunna ningali éta salaku tempat dimana aranjeunna tiasa ngadidik sésana urang jalma bodo. Atanapi naha éta ngan tempat anu aranjeunna kedah teras-terasan diperedih ego na.

Abdi henteu yakin. Kuring henteu kantos ningali média sosial sapertos kitu. Kuring sering nyatakeun jurus dina hiji topik pikeun ngadangukeun sudut pandang anu sanés. Dina waktos anu sanés, kuring sering ngalalakonkeun kontrarian sareng nyayogikeun sudut pandang alternatif. Kuring sering diajar tina duanana jinis aktipitas. Sigana mah kuring henteu sakumaha pinter jalma-jalma anu parantos terang sadayana.

Wengi ayeuna, kuring ngagaduhan dua panulis média sosial dina apdet misah lereskeun kuring. Hiji ngawartosan aranjeunna aranjeunna capé teuing pikeun membela posisi aranjeunna dina hiji topik. Kalayan kecap séjén, "Nguap ... angkat jalmi alit.". Anu sanésna ngawartosan ka kuring yén, bari koméntar kuring ngajantenkeun titik anu valid, éta henteu tina topik aslina. Wah… sukur anjeunna ngabagi wawasan éta ka kuring. Éta bakal ngajantenkeun kuring janten jalma sosial anu langkung saé dina jangka panjang. Kuring bakal pastikeun pikeun salawasna nyobian tetep milikna jejer paduli dimana waé paguneman na.

Ieu ngan ukur pendapat abdi, tapi upami anjeun palinter pisan yén jalma moal tiasa ngobrol sareng anjeun online, naha anjeun boloho pikeun ngabagi hal-hal ieu dina forum umum sareng urang anu rata-rata handap? Anjeun terang sadayana janten naon anu anjeun peryogikeun pikeun kami? Anjeun ngan ukur jalma pinter anu paling bodo anu kantos kuring pendakan.

Kieu naséhat kuring:

Iteuk éta

3 Komentar

  1. 1

    Kuring pikir yén média sosial ** jalan langkung saé ** nalika urang nyobian nuturkeun prakték anu pangsaéna pikeun diskusi sipil, sapertos nahan diri tina nyebut nami sareng tetep dina topik.

    Tapi sakumaha anu saurna, upami anjeun dina paguneman milari divalidasi tibatan kabuka pikeun sudut pandang anu béda, anjeun henteu dipikaresep nguntungkeun seueur atanapi ngabantosan saha waé.

  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.