WordPress: Pedaran Meta Dinamis dina unggal Pos

Search Engine Optimasi SEO

Lulugu WordPress standar anjeun ngahartikeun hiji déskripsi halaman naon waé dina situs anjeun, henteu paduli halaman anu didaptarkeun ku batur tina mesin pencari. Éta pedaran dina mesin pencari panginten henteu leres-leres ngajelaskeun tulisan anu aya dina blog tiasa nyababkeun kirang jalma ngaklik tautan anjeun.

Kuring henteu kantos ngémutan perkawis ieu dugi ka akhir minggu ieu nalika kuring nampi ulasan ieu ngeunaan situs abdi ku BlogStorm:

Saé, gampang pikeun ngaitkeun umpan! Coba tambihan sababaraha tombol bookmark sosial di handapeun tulisan anjeun sareng sababaraha déskripsi meta unik dina unggal halaman.

Monetisasi blog sapertos kieu sesah, upami anjeun nyobian sadayana John Chow parantos nyobian maka anjeun bakal dina jalur anu leres.

Kalayan sababaraha imajinasi sareng seueur link baiting anjeun bakal tiasa kéngingkeun cekap pikeun pangkat pikeun sababaraha istilah anu saé (panginten anjeun parantos ngalakukeun). Sakali anjeun pangkat pikeun istilah ieu anjeun tiasa nempelkeun tautan afiliasi sareng Adsense dina halaman sareng ngasilkeun kauntungan.

Meunangkeun situs anjeun ditinjau mangrupikeun hal anu hébat kusabab éta sering ngaidentipikasi sababaraha masalah sareng situs anjeun anu anjeun henteu merhatoskeun. Dina hal ieu, éta pedaran meta tag kuring pikeun unggal tulisan kuring. Pedaran Meta digunakeun ku mesin pencari pikeun nerapkeun pedaran singget tina halaman anu didaptarkeun dina hasil. Kusabab jalma bakal ningali halaman anu béda nalika aranjeunna milari anjeun, naha henteu nerapkeun meta déskripsi anu béda pikeun masing-masing halaman anjeun?

Kuring parantos ngarobih lulugu kuring pikeun ngalebetkeun kecap konci dinamis pikeun meta tag kata konci kuring sareng éta parantos ngabantosan ningkatkeun rangking sababaraha tulisan kuring. Ngalarapkeun déskripsi anu sanés tiasa ningkatkeun posisi milarian kuring, tapi sakumaha BlogStorm nunjukkeun - éta tiasa ngakibatkeun langkung seueur interaksi sareng halaman kuring tina hasil milarian jalma-jalma.

Pedaran Solusi

Upami halaman dina situs abdi mangrupikeun hiji halaman, sapertos nalika anjeun ngeklik hiji postingan, anjeun hoyong potongan halaman. Abdi hoyong potongan janten 20 dugi ka 25 kecap tina tulisan éta tapi kuring kedah nyaring HTML naon waé. Kabeneran, WordPress ngagaduhan fungsi anu bakal nyayogikeun kuring anu diperyogikeun, the_excerpt_rss. Sanaos éta sanés kanggo panggunaan ieu, mangrupikeun cara akalna pikeun nerapkeun wates kecap sareng ngaleungitkeun sadaya elemen HTML!

Kuring malahan tiasa ngaléngkah ieu sareng ngamanfaatkeun éta Opsi Pilihan dina WordPress pikeun ngeusian pedaran meta, tapi pikeun ayeuna ieu jalan pintas anu saé! (Upami anjeun nganggo pendekatan ieu JEUNG ngetik Kutipan Opsional, éta bakal ngagunakeun excerpt éta pikeun Meta Pedaran).

Kodeu Lulugu

Fungsi ieu meryogikeun anjeun nyauran éta dina The Loop, janten aya sababaraha pajeulitna:

"/>

CATETAN: Pastikeun pikeun ngaganti “Pedaran standar kuring” kalayan naon waé anu anjeun ayeuna gaduh atanapi hoyong salaku pedaran meta blog anjeun.

Kode naon anu dilakukeun nyaéta nyayogikeun pedaran meta standar pikeun blog anjeun dimana waé tapi dina halaman Single Post, dina hal éta peryogi 20 kecap anu munggaran sareng kaluar sadayana HTML ti dinya. Abdi badé teraskeun ngalereskeun kode (ngaleungitkeun linefeeds) sareng ngalebetkeun 'upami pernyataan' upami aya Kutipan Opsional. Tetep di dieu!

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Anu saé Doug, kuring ngarep pisan ningali kamajuan ieu. Pakasaban kuring ayeuna rada botch (Jigana), janten kuring bungah ningali batur ngalakukeun kerja keras!

  3. 3

    Hiji catetan - Kuring ngamutahirkeun pos saprak kuring panginten anjeun kedah ngalakukeun sababaraha logika upami aya anu ngagunakeun "Pilihan Pilihan" dina postingan éta. Nanging, anjeun henteu kedah - Excerpt Pilihan bakal otomatis ditingalikeun upami dianggo… fitur anu saé tina fungsi the_excerpt sareng the_excerpt_rss.

    • 4
      • 5

        Ngahasilkeun langkung ti $ 10k per bulan dina blog kuring bakal langkung saé! Sanajan kitu, John (a 'babaturan maya' sarta jalma anu kuring hormat luar biasa) invests loba dina Mayar perhatian. Anjeunna nembe ngalaman kasulitan ku Google sareng Technorati - ieu tiasa ngabahayakeun anjeunna ku pendapatanna di hareup.

        Tapi Kami appreciative yén guys kawas anjeunna boga cahonies nyorong wates - John ngidinan guys kawas kuring nyaho dimana jalur éta!

        🙂

  4. 6
  5. 7

    Kumaha upami kalebet nami kategori sareng nami blog pikeun unggal pos…. Naha ieu ningkatkeun faktor SEO? Abdi pikir kitu!


    cat_name . ','; };the_excerpt_rss(20,2); endwhile; else: ?> - " />

  6. 8

    FYI:
    Upami anjeun ngajalankeun YAPB salaku solusi gambar anjeun, kode ieu bakal narik gambar kalungguhan anjeun kana meta sareng nampilkeunana di luhur awak nalika ningali tungtung payun.

  7. 9

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.