SourceTrack: Nyukcruk Telepon Dinamis pikeun Perusahaan Anjeun

nyukcruk panggero perusahaan

Kami damel sareng seueur perusahaan ageung sareng tantangan anu teras teras-terasan kumaha cara ngalacak kumaha panuju kana bisnis aranjeunna. Sedengkeun bisnis sareng konsumén nalungtik sareng mendakan seueur perusahaan online, aranjeunna tetep nampi telepon nalika aranjeunna hoyong ngalakukeun bisnis.

Nyukcruk Telepon parantos aya sakedik waktos, tapi pikeun usaha kalayan rébuan sumber kalungguhan atanapi kecap konci, éta tiasa henteu diatur. Kami leres-leres ngembangkeun sababaraha JavaScript pikeun nyukcruk panggero pikeun salah sahiji klien kami. Unggal pangunjung kana halaman wéb tina kecap konci anu béda ngahasilkeun nomer telepon anu béda.

Masalahna nyaéta kami mendakan yén ampir sadaya konversi kami kajantenan dina nu lain kategori. Aranjeunna ngalebetkeun frasa anu aya hubunganana, tapi henteu diantisipasi pikeun dilacak. Kasempetan ieu sami sareng situs anjeun ... aya rébuan atanapi puluhan rébu kombinasi kata kunci nyetir. Pikeun sababaraha palanggan kami, éta mangratus rébu kecap konci!

Henteu cekap nomer telepon pikeun ngalacak masing-masing, tapi canggih sisipan nomer telepon dinamis sistem tiasa leres ngalacak na. Sajumlah nomer telepon tiasa disetél sareng didaur kanggo situs ogé pengelompokan kata kunci. Ieu anu dilakukeun ku sistem sapertos SourceTrak ti IfbyPhone.

SumberTrak

jeung SumberTrak, anjeun tiasa nambihan pengelompokan unik tina kecap konci sareng ngarobih nomer telepon sacara dinamis. Sistem teras ngadaptarkeun telepon sareng ngarékam kelompok kata konci anu cocog anu disada ku telepon. Mangrupikeun sistem anu saderhana pisan kanggo dianggo anu tiasa ngabantosan perusahaan naon waé ngartos ti mana leadna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.