20 Faktor konci anu mangaruhan Paripolah Konsumén E-Dagang

statistik perilaku konsumen ecommerce

Wah, ieu mangrupikeun infographic anu luar biasa komprehensif sareng well-designed ti BargainFox. Kalayan statistik dina unggal aspek online kabiasaan konsumén, éta masihan terang kana naon anu leres-leres mangaruhan tingkat konvérsi dina situs e-commerce anjeun.

Unggal aspek pangalaman e-commerce anu disayogikeun, kalebet desain halaman wéb, pidéo, kagunaan, kagancangan, pamayaran, kaamanan, pamiceunan, pangiriman, layanan palanggan, obrolan langsung, ulasan, kasaksian, papacangan palanggan, hapé, kupon sareng diskon, pengiriman barang, program kasatiaan, média sosial, tanggung jawab sosial, sareng ritel.

Ieu sababaraha Statistik Paripolah Konsumen E-Dagang utama:

  • 93% konsumén nganggap penampilan visual janten faktor dina kaputusan mésér
  • Ngaganti gambar sareng video dina halaman badarat ningkatkeun konvérsi ku 12.62%
  • Mésér ningkat 45% nalika pendaptaran kapaksa dipiceun tina halaman Checkout
  • Amazon mendakan unggal 100 milidetik waktos beban, aya penurunan 1% dina penjualan
  • PayPal transaksi gaduh tingkat konversi Checkout 79% langkung luhur tibatan sanés PayPal
  • Nambihan a Penjaminan Duit Balik 100% lencana naékna tingkat konvérsi ku 32%
  • 68.63% nyaéta laju ninggali karanjang online rata-rata dumasar kana 33 studi anu béda
  • 48% pembeli bakal balanja langkung seueur ku pangecér online anu nawiskeun mulih repot-gratis
  • 57% pembeli online langkung resep ngagunakeun a telepon pikeun ngahubungi padagang
  • Obrolan langsung ngabantosan ningkatkeun tingkat konvérsi B2B sahenteuna 20%
  • Harita ngahasilkeun rata-rata 18% ningkatna penjualan
  • nambahkeun testimonials ningkatkeun konversi halaman wéb ku 34%
  • Konsumén kalibet nyaéta 6 kali leuwih gampang pikeun nyobaan produk atanapi jasa énggal
  • 75% pangguna smartphone ninggali situs anu sanés responsif mobile
  • 40% pembeli langkung resep diskon dina pameseran langkung poin program kasatiaan atanapi baskét kado
  • 47% pembeli nunjukkeun yén aranjeunna bakal ninggalkeun beuli upami aranjeunna terang teu aya pangiriman haratis
  • rata konsumén ulang nyéépkeun 67% langkung dina 3 taun tibatan genep bulan kahiji
  • 43% pembeli online mendakan produk énggal nalika ngagunakeun média sosial
  • 66% réspondén kersa mayar langkung seueur upami perusahaan didaptarkeun sosial atanapi lingkungan nukeuran
  • 93% pembeli online resep balanja di pangecér leutik tur lokal

BargainFox ngumpulkeun 65 statistik anu kabuktosan tina studi panilitian utama sareng publikasi bisnis sareng nampilkeunana dina infographic ieu pikeun nunjukkeun 20 faktor konci anu nangtoskeun paripolah konsumen dina e-commerce.

E-commerce Statistik Paripolah

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.