Survei Gampang nganggo Platform Email naon waé

survey Netflix

Kuring ningali seueur perusahaan bajoang sareng survey email. Sababaraha panyadia email parantos nyobian ngalebetkeun bentuk kana aplikasi na, ngan ukur terang yén kaseueuran klién email (online sareng mareuman) moal ngajantenkeun survey email leres. Hanjakalna, email sering dirarancang nalika cocog sareng kamampuan klien email awon.

Kusabab palanggan email nawiskeun kasempetan kanggo pencét kana tautan, cara anu paling gampang pikeun néwak polling saderhana atanapi survey liwat email nyaéta ku ngalebetkeun tautan anu misah pikeun tiap jawaban. Kuring nembé nampi email Netflix anu ngan ukur éta:
survey Netflix

Saé sareng saderhana. Teu kedah login (hiji idéntifikasi kalebet kana tautan sareng diliwatan ka halaman tujuan anu diitung dina survey), henteu ngeklik tautan teras mukaan formulir anu sanés, henteu aya data anu ngasupkeun…. ngan ukur sakedik. Éta pencét kuat! Kuring henteu yakin naha langkung seueur pemasar (sareng langkung seueur panyayogi email) henteu nganggo metodologi ieu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.