Panginten Ngeunaan Marketing Kalayan Ebooks?

ereaders igl

Kami panyokong ageung pikeun repurposing eusi… halaman wéb kana tulisan blog, tulisan blog ka whitepaper, whitepaper dugi ka infografis, infografis dugi ka presentasi, presentasi kana ebooks ... langkung anjeun tiasa ngajantenkeun kontén tiasa dianggo pikeun anjeun, langkung saé investasi anjeun tiasa ngadamel dina éta sareng eusi anu langkung saé kualitasna anjeun bakal terbitkeun.

E-Bacaan mangrupikeun topik paguneman dina acara radio urang sareng Jim Kukral sareng ledakanana parantos seueur dipaliré ku para pemasar. Sanaos kami henteu terang stats, urang terang yén jalma maca di sadaya alat sélulér sareng tablet… sareng bacaan éta disertakan kalayan milarian kontén anu aranjeunna peryogikeun atanapi dipikahoyong. Ieu sanés ngan ukur eusi buku anu has ... jalma-jalma milari ebook ngeunaan cara ngagunakeun produk atanapi jasa anjeun.

Upami anjeun henteu acan mikir ngeunaan nyandak sadaya eusi anu saé anu anjeun tampilkeun sareng mimiti nyusun sababaraha ideu pikeun sababaraha buku ebook, anjeun panginten hoyong! Naha anjeun ngalayanan konsumén atanapi bisnis, ebook aya paménta. Infographic Labs parantos nyebarkeun sababaraha stats anu hébat dina panerapan e-reader sareng paripolah beuli anu aya hubunganana sareng jalma anu ngagunakeunana:

ereaders

One comment

  1. 1

    Abdi henteu tiasa satuju deui sareng anjeun. E-book leres-leres kéngingkeun popularitas
    ti batan urang kantos anggap mungkin. Sareng
    tiasa nyiptakeun hiji ngawangun kredibilitas salah sahiji anu kedah. Surak!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.