25 Léngkah pikeun Suksés: Optimisasi Mesin Milarian sareng Blogging Usaha

ebook.pngDina persiapan pikeun blog Indiana, sareng ku bantosan ti Bryan Povlinski, kuring ngaluncurkeun buku ebook 75 halaman sareng seueur nasihat, tip, trik sareng rahasia optimasi mesin pencari sareng blogging bisnis.

Kami masihan langkung ti 100 salinan di Blog Indiana sareng tanggapanana parantos luar biasa. Abdi leres-leres ngahargaan sadaya dukungan!

Kusabab ieu mangrupikeun buku bukuna anu munggaran kuring, kuring kantos kéngingkeun naséhat ti sababaraha blogger sanés anu nempatkeun ebook dina wéb. Naséhat munggaran anu kuring tampi nyaéta pikeun nurunkeun biaya (tina $ 99) pikeun waktos anu terbatas. Ieu ngagaduhan dua tujuan ... éta ngajantenkeun ebook kaluar dina sirkulasi ku ngajantenkeun langkung mirah jeung éta ngahasilkeun sababaraha buzz sakitar buku.


Unduh Daptar Eusi sareng anjeun bakal ningali kumaha komprehensifna buku ieu. Kuring badé tetep harga dina $ 9.99 sakedap - dugi cukup salinan anu diunduh yén kuring mimiti ningali sababaraha buzz. Janten mimitian buzzin!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring cukup untung kéngingkeun salinan ebook ieu di Blog Indiana sareng WOW. Éta patut jalan langkung ti $ 9.99! Bener dibungkus ku eusi anu hébat ngeunaan SEO. Kuring henteu acan satengah jalan ngalaksanakeun buku na sareng kuring parantos mutuskeun nyetak na tetep salaku rujukan méja. Anjeun moal kuciwa! Proyék hébat Doug & Bryan!

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.