Ecamm Live: Perangkat Lunak Kedah-Kedah Pikeun Unggal Live Streamer

Ecamm Live Streaming Software

Kuring parantos ngabagi kumaha kuring ngempelkeun kantor home pikeun streaming langsung sareng podcasting. Posna ngagaduhan inpormasi lengkep ngeunaan perangkat keras anu kuring kumpul… tina méja nangtung, mic, panangan mic, alat audio, sareng sajabana.

Henteu lami saatos, kuring nyarios sareng sobat dalit kuring Jack Klemeyer, a Certified John Maxwell Palatih sareng Jack nyarios ka kuring yén kuring kedah nambihan Ecamm Hirup kana parabot perangkat lunak kuring pikeun nyandak streaming langsung kuring. Parangkat lunak éta leres-leres cemerlang, ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun kaméra virtual dina sistem anjeun dimana anjeun tiasa ngagaduhan sababaraha paningkatan pikeun streaming langsung.

Di kantor kuring, kuring tiasa ngaganti input audio, pertukaran input kaméra, ngaluyukeun input video kuring, nambihan desktops atanapi windows, nambihan overlay téks, ngarekam lokal, atanapi bahkan nyebarkeun langsung ka Facebook, LinkedIn, Twitch, YouTube, Restream.io , sareng anu sanésna. Mangrupikeun platform anu luar biasa anu anjeun moal tiasa hirup tanpa upami anjeun hoyong audio sareng pidéo anu hébat.

Édisi tujuan Ecamm Live

Ecamm Live Demo

Ieu pidéo tinjauan hébat ti Ecamm Hirup dulur sorangan…

Fitur Ecamm Live Kalebet

  • Masukan Kaméra - Aliran sareng robih panémbong dina kualitas HD nganggo kaméra USB anu nyambung, kaméra laptop, DSLR, atanapi kaméra mirrorless.
  • Input Video - Stream Blackmagic HDMI newak alat, iPhone, sareng bagi layar Mac.
  • Input audio - Anggo mikropon naon waé anu nyambungkeun kanggo nyayogikeun audio.
  • Dukungan 4K - Rékam sareng siaran dina kristal anu jelas 1440p sareng 4K.
  • héjo layar - Ngarobih latar anjeun sareng fitur layar héjo kualitas studio.
  • Overlays - tambahkeun téks, undur mundur, koméntar paningal, tiluan tiluan, sareng grafik sapertos logo perusahaan kana livestream anjeun. 
  • Ngawas Nyata-waktos - Pantau siaran anjeun dina tampilan anu nyambung.
  • Disimpen Pamandangan - anjeun tiasa nyusun adegan sateuacanna, kumplit sareng judul dina layar sareng layar pamisah. Ieu parantos mangpaat pikeun kuring, dimana kuring tiasa gaduh pidangan pikeun masing-masing bisnis kuring.
  • Babagi layar - Langsungkeun presentasi, tutorial, sareng demo anjeun ku hiji klik. Pilih pikeun ngabagi layar anjeun sadayana, atanapi ngan ukur aplikasi atanapi jandela tinangtu. Tambahkeun live gambar-di-gambar kana siaran pikeun touch pribadi.
  • Integrasi Skype - laksanakeun wawancara layar pamisah gampang nganggo telepon video Skype, sareng anjeun bakal ningali tamu anjeun némbongan salaku sumber kaméra dina Ecamm Live. 
  • Restream - integrasi sareng Restream.io sareng Switchboard Live hartosna streaming langsung ka sababaraha platform sakaligus saderhana hiji kali klik. Sareng kalayan dukungan internal pikeun agrégasi obrolan Restream, Ecamm Live bahkan tiasa nunjukkeun koméntar obrolan tina langkung ti 20 platform.
  • maén Video - Siarkeun file pidéo pikeun perkenalan sareng bagéan anu tos dirékam.

Kieu pandangan méja kuring sareng sadaya kamampuan:

Ecamm Live Streaming Software

Salah sahiji fitur anu paling penting pikeun kuring nyaéta Ecamm Live ngagaduhan kontrol anu luar biasa sahingga kuring tiasa nyaluyukeun Logitech BRIO zum & pan kaméra wéb, kacaangan, suhu, warna, jenuh, sareng panyaring gamma.

Ngamimitian GRATIS sareng Ecamm Live

Panyingkepan: Abdi mangrupikeun afiliasi tina Ecamm Hirup sareng Amazon sareng kuring kalebet tautan dina tulisan ieu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.