Echo Smartpen: Candak. Balikan deui. Kirimkeunana.

poto kamandang2

Hiji hal anu pasti di industri ieu… pasamoan antara dua geeks gadget ngahasilkeun langkung seueur gadget anu dipésér! Nalika Erin Sparks ngawartosan ngeunaan Echo Smartpen na, kuring kaluar. Erin ngajalankeun hiji Indianapolis SEO teguh sareng, sapertos kami, ngiringan sababaraha rapat sareng klien. Abdi salah sahiji jalma kolot anu henteu resep nyatet tapi kedah naroskeun inpormasi lengkep engké nalika kuring hilap kana naon anu urang nyarioskeun.

Janten ayeuna kuring nyandak catetan. Sapertos dinten ayeuna, sanaos, urang bakal langkung pinter ngeunaan kumaha kami néwak inpormasi rapat klien kami. Kami ngagaduhan Livescribe 8 GB Echo Smartpens pikeun mantuan kami kaluar. Lalajo pidéo ieu di handap pikeun ningali perkawis naon ... éta alat anu saé pisan.

Sanaos urang ngagaduhan Echo Smartpens, Langit langkung saé ... nyingkronkeun catetan sareng audio anjeun ngalangkungan Wifi. Harepan kuring nyaéta gabungan tina rékaman sareng catetan kuring bakal ngabantosan palayanan ka palanggan anu langkung saé ku mastikeun yén kami néwak unggal jéntré sahingga urang tiasa ngaéksekusi unggal bagéan kabutuhanana.

Sareng sanaos réréncangan kuring terang yén kuring resep pisan teu nganggo kertas, kuring sering ngaraos hoyong kaluar iPad anu sombong sareng / atanapi ngaganggu obrolan. Ogé, aya waktos nalika doodling ku pulpén sareng kertas langkung saé tibatan kedah luncat diantawis aplikasi dina iPad. Kuring anggap upami iPad ngagaduhan aplikasi anu sinkronisasi audio kalayan catetan, éta tiasa bersaing pisan (naha aya diluar?). Tapi kamampuan ngan nunjuk kana bagian téks teras langsung ngaluncat ka bagian audio anu saé pisan.

Aplikasi sayogi ogé pikeun manjangan panggunaan Smartpen.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.