7 Tip E-niaga Pikeun Nyiptakeun Eusi anu Ngarobih

Eusi E-commerce anu Ngarobih

Ku nyiptakeun eusi jalma mendakan pikaresepeun sareng relevan, anjeun tiasa ningkatkeun pisibilitas situs anjeun dina hasil pamilarian Google. Ngalakukeun éta bakal ngabantosan anjeun pikeun sababaraha konvérsi. Tapi ngan ukur ningali jalma ningali barang anjeun henteu ngajamin yén aranjeunna nyandak tindakan sareng masihan anjeun konvérsi. Turutan tujuh tip ecommerce ieu pikeun nyiptakeun eusi anu ngarobah.

Nyaho Pelanggan Anjeun

Pikeun nyiptakeun eusi anu ngarobih anjeun kedah ngagaduhan ide anu saé pikeun kumaha klien anjeun. Mimitian ku ngumpulkeun sababaraha data demografi ngeunaan jalma anu nganjang ka halaman anjeun, ngalanggan surélék anjeun, sareng nuturkeun anjeun dina média sosial. Anggo analitik pikeun milarian data ngeunaan umur, jenis kelamin, pendidikan, sareng pendapatanna.

Google Analytics tiasa masihan anjeun inpormasi ngeunaan naon anu aranjeunna minat nalika online. Anjeun ogé tiasa nganggo Twitter Analytics sareng Facebook Page Insights pikeun milarian terang kumaha pengikut média sosial anjeun. Ménta eupan balik palanggan ngeunaan produk anjeun, naon kabutuhan pangpentingna na, sareng kumaha anjeun tiasa ngabantosan masalah éta.

Sakali anjeun parantos ngempelkeun cekap eupan balik sareng data demografi anjeun tiasa nyiptakeun persona pembeli. Persona anu mésér mangrupikeun modél klién idéal anjeun, ngajelaskeun perjuangan, motivasi, sareng sumber inpormasi aranjeunna. Danny Najera, pamasar eusi di StateOfWriting.

Telepon Anjeun Pikeun Laksanakeun

Sateuacan anjeun nyerat éta sadaya-penting nya čta, anjeun kedah mutuskeun kumaha anjeun ngartikeun konvérsi. Naon tujuan bisnis anjeun? Naha anjeun hoyong jalma ngamangpaatkeun diskon? Gabung sareng daptar email anjeun? Lebetkeun kontes?

Produk atanapi jasa anu anjeun jual bakal nangtoskeun CTA anjeun. Sakali anjeun parantos nangtoskeun tujuan ieu, anjeun parantos nempatkeun dasar pikeun strategi pemasaran anjeun. Clifton Griffis, panulis eusi ti SimpleGrad.

Topik Anjeun

Saatos anjeun nangtoskeun target udagan anjeun sareng nyiptakeun persona pembeli, anjeun siap milih topik anu cocog pikeun kontén anjeun. Salah sahiji cara anu saé pikeun némbongan jejer padet nyaéta kalibet, atanapi sahenteuna lurk, di komunitas online anu ngabahas topik anu aya hubunganana sareng produk anjeun.

Facebook, LinkedIn, Google+, sareng Reddit mangrupikeun tempat anu saé kanggo milarian. Anggo fungsi milarian kanggo mendakan utas anu ngabahas produk anu anjeun jual, sareng tingali naon anu diobrolkeun ku jalma. Pikeun mastikeun topikna populér, ngan ukur nalungtik deui Ahrefs Keyword Explorer atanapi alat anu sami.

Nilai Bisnis tina Topik Anjeun

Oke janten anjeun sigana tiasa nyusun daptar ideu topik anu cukup panjang, tapi tong hariwang, kami bakal langkung sempit. Waktosna kanggo ngirangan daptar éta kana topik anu paling giat ngeunaan nilai bisnisna. CTA anjeun bakal janten lampu tungtunan anjeun pikeun nangtoskeun poténsi nilai bisnis hiji topik.

Mesen daptar anjeun dumasar kana sabaraha éta sajalan sareng CTA anjeun, teras candak ideu luhur sareng Piceun sésana. Entong hilap yén CTA sareng kontén anjeun kedah leres gramatikal, dibuktoskeun, sareng digosok ku ngagunakeun jasa sapertos kitu UKWritings.

Lahirna eusi

Tungtungna waktuna pikeun nyieun sababaraha eusi. Dimimitian ku ngalakukeun sababaraha Googling, tingali jinis eusi naon anu bakal datang pikeun topik anu anjeun pilih, sareng analisa jinis eusi naon anu pangsaéna. Program sapertos eusi Explorer tiasa masihan anjeun sababaraha wawasan anu hadé kana naon tulisan dina topik anjeun anu sering dibagi, sareng kunaon éta populér.

Émut yén judul anu pikaresepeun mangrupikeun bagian ageung tina naon anu nyandak bola mata pikeun ningali eusi anjeun, janten entong ngajantenkeun judul anjeun panginten. Pluk kana ati-ati émosional éta pikeun nulis eusi anu pikaresepeun.

Jalma-jalma nyandak kaputusan pameseran dumasar kana parasaan aranjeunna, sanés anu disangka. Essayroo jeung Tulis Paper abdi duanana mangrupikeun conto anu saé pikeun hasil nga-ngarobah eusi.

Dimana nempatkeun telepon anjeun kana tindakan

Nyelapkeun CTAs anjeun penting, sareng leres, dimana anjeun nempatkeun éta seueur masalah ngeunaan konversi anjeun. Alesan jalma pencét kana hal sapertos tautan anjeun sareng CTAs nyaéta aranjeunna mendakan éta relevan. Janten tong ukur nempelkeun aranjeunna dimana-mana, atanapi nyobian sareng macét sakumaha seueur anu anjeun tiasa sanés strategi anu épéktip.

Baca eusi anjeun sareng tambihan dina CTA dimana waé sigana aya hubunganana sareng eusi anu dibahas. Anjeun nyobian ngabimbing jalma-jalma kana barang-barang anjeun, henteu ngéléhkeun éta dina sirah. Anjeun tiasa ngagunakeun macem-macem jinis CTA. Lebetkeun kana téks anjeun, dina popup kaluar hajat, sareng popup sidebar.

Terang Tujuan Anjeun sareng Ngukur Hasilna

Boga tujuan, sareng pastikeun anjeun terang kumaha anjeun tangtoskeun kasuksésan, sareng métrik kasuksésan anjeun. Anjeun moal terang kumaha kasuksésan strategi anjeun upami anjeun henteu ngukur hasil anjeun. Pilarian terang kumaha sering eusi anjeun dibagi, sabaraha jalma anu ningali, dimana patalimarga anjeun datang, sareng kumaha ogé kinerja anjeun dibandingkeun pesaing anjeun.

kacindekan

Kéngingkeun langkung seueur kunjungan ka situs ecommerce anjeun ngalangkungan eusi anu saé mangrupikeun léngkah munggaran anu ageung. Tapi urang henteu ngukur kasuksesan ngan ukur tina jumlah pangunjung; konvérsi anu tujuan nyata. Eusi anu saé kedah nyandak jalma sareng ogé ngarobah konversi. Turutan tujuh tip ecommence ieu pikeun maksimalkeun pungsi konversi anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.