Daptar pariksa Fitur E-niaga: Pamungkas Kedah-Ng-Haves pikeun Toko Online Anjeun

Daptar pariksa Fitur Ecommerce

Salah sahiji tulisan anu paling populér anu urang bagikeun taun ayeuna nyaéta komprehensif halaman wéb daptar cek fitur. Infographic ieu mangrupikeun tindak lanjut anu hadé ku agénsi hébat sanés anu ngahasilkeun infografis anu luar biasa, MDG Advertising.

Unsur halaman wéb e-commerce anu paling penting pikeun konsumén? Naon merek anu kedah museurkeun waktos, tanaga, sareng anggaran pikeun ningkatkeun? Kanggo milarian, urang ningali kana sababaraha survey, laporan panilitian, sareng makalah akademik anyar-anyar ieu. Tina analisis éta, kami mendakan yén jalma-jalma di sadaya daérah sareng vertikal konsistén ngahargaan sababaraha fitur halaman wéb anu sami nalika balanja online. Naon anu Konsumén Hayang tina Halaman Wéb E-Dagang

Hasil tina panilitian sareng survey ka para profesional nyababkeun 5 kategori utama anu milampah elemen pangpentingna perusahaan ecommerce pikeun nyetir kasadaran, wewenang, sareng konvérsi. Kuring parantos nambihan sababaraha karesep kuring anu teu sono kana hasil survey.

Garapan pamaké

47% konsumén nyarios kagunaan sareng ngaréspon mangrupikeun unsur anu paling penting dina halaman wéb e-commerce

  1. kagancangan - situs ecommerce kedah gancang. 3 ti 4 pembeli nyarios aranjeunna bakal ninggalkeun halaman wéb e-commerce upami éta lambat dimuat
  2. harewosan ati - navigasi, elemen karanjang umum, sareng fitur situs kedah gampang dipilarian sareng dianggo.
  3. daek ngadengekeun - 51% sadaya urang Amérika ngadamel beuli sacara online ngalangkungan mobile, janten toko kedah dianggo lancar di sadaya alat.
  4. Balanja - biaya pengiriman ongkosna mahal sareng waktos pangiriman anu panjang bakal mangaruhan penjualan.
  5. kaamanan - mastikeun yén anjeun kaluar dina sertipikat EV SSL sareng nyebarkeun sertifikasi Inok kaamanan pihak katilu.
  6. Kabijakan pamulangan - hayu pengunjung terang kabijakan pamulangan anjeun sateuacan aranjeunna ngagaleuh.
  7. Palayanan palanggan - nawiskeun obrolan atanapi nomer telepon kanggo ngabales penjualan atanapi pamundut jasa.

Inpormasi Produk Komprehensif

Nu datang sering teu siap mésér, aranjeunna leres-leres aya pikeun nalungtik. Nalika anjeun nyayogikeun sadaya inpormasi anu aranjeunna peryogikeun, aranjeunna bakal langkung kamungkinan pikeun mésér nalika éta komprehensif.

  1. Rincian produk - 77% konsumén nyatakeun yén eusi na mangaruhan kaputusan beuli
  2. Pananya & Jawaban - Upami inpormasi na teu aya, 40% pembeli online milari sarana pikeun naroskeun sareng kéngingkeun waleran sateuacan ngagaleuh
  3. katalitian - 42% konsumén parantos uih deui anu mésér online kusabab inpormasi anu teu akurat sareng 86% konsumén nyatakeun yén aranjeunna henteu dipikaresep bakal mésér ulang tina situs tempat aranjeunna ngagaleuh.
  4. Aya sasayogian - Teu aya anu langkung prustasi tibatan meunang jalan-jalan ka Checkout sateuacan anjeun terang yén produk parantos teu aya saham. Tetep situs anjeun sareng hasil pamilarian diapdet ku status in-stock nganggo potongan anu beunghar.

Gambar, Gambar, Gambar

Datang sering milari detil visual ngeunaan produk kumargi aranjeunna nuju teu aya mariksa aranjeunna sacara langsung. Ngagaduhan pilihan gambar-resolusi luhur anu saé bakal nyetir pameseran tambihan.

  1. Sababaraha Gambar - 26% konsumén nyatakeun yén aranjeunna parantos ngantunkeun beuli online kusabab gambar kualitas goréng atanapi sakedik gambar.
  2. Resolusi luhur - maturan kamampuan ningali detil terbatas kana unsur poto penting pikeun seueur pembeli online.
  3. zum - 71% pembeli rutin nganggo fitur zum-in dina poto produk
  4. kagancangan - Pastikeun yén gambar anjeun dikomprés sareng dimuat tina jaringan pangiriman kontén pikeun mastikeun yén éta gancang dimuat. Anjeun bahkan tiasa hoyong pasang-gambar gambar anu henteu ngagaduhan pokus (sapertos dina carousel).

Peunteun sareng Harita

Ngagabungkeun ulasan / peringkat anu teu bias kana situs anjeun bakal nyayogikeun rupa-rupa sudut pandang sareng ngawangun kapercayaan sareng anu nganjang. Nyatana, 73% pembeli hoyong ningali naon anu kedah dicarioskeun ku pembeli sanés sateuacan nyandak kaputusan

  1. Henteu kaendahan - Konsumén henteu percanten kana peringkat anu sampurna, aranjeunna nalungtik peringkat anu goréng pikeun ningali naha pendapat batur ngeunaan hiji produk bakal mangaruhan kaputusan pameseran aranjeunna.
  2. Pihak katilu - 50% konsumén hoyong ningali ulasan produk ti pihak katilu
  3. macem - Konsumén hoyong ngaraos raoseun ngeunaan pameseran, hoyong tiasa nanggungjawaban perusahaan, sareng hoyong ningali rupa-rupa ulasan anu museur kana kualitas sareng kaamanan produk.
  4. Keling - dilegakeun pungsionalitas rating sareng ulasan anjeun nganggo potongan euyeub ngarah muncul dina hasil teangan.

Pilarian Produk Dina Situs

Milarian dina situs penting pikeun unggal pangalaman e-commerce. Kanggo sababaraha palanggan, 71% pembeli nyarios aranjeunna rutin nganggo pamilarian, sareng sering mangrupikeun hal anu pangpayunna aranjeunna buka dina situs.

  1. Otomatis-lengkep - Ngawangun fungsionalitas lengkep otomatis komprehensif anu nyaring nami produk, kategori, sareng sajabana.
  2. Milarian semantik - Anggo milarian semantik pikeun nganteurkeun hasil anu langkung saé
  3. Saringan - 70% pembeli nyarios yén aranjeunna ngahargaan pisan sanggup nyaring produk ngalangkungan pamilarian situs
  4. Asihan - Kamampuh milah ulasan, penjualan, sareng harga sadayana ngabantuan pikeun pangguna pikeun milari produk anu dipikahoyong.
  5. breadcrumbs - Kalebet elemen navigasi, sapertos breadcrumbs dina halaman hasil
  6. Hasil Anu Detil - Gambar sareng peringkat ayeuna dina hasil pamilarian
  7. babandinganana - Nawiskeun kasempetan pikeun nganalisis fitur produk sareng harga sisi-sisi.

Daptar pariksa Fitur Ecommerce

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.