5 Hal Anu Anjeun Kedah Pertimbangkeun Sateuacan Ngajalankeun Halaman Wéb E-commerce Anjeun

Tinimbangan Peluncuran Ecommerce sareng Tips

Mikir ngeunaan ngaluncurkeun halaman wéb ecommerce? Ieu lima hal anu anjeun kedah nimbangkeun sateuacan ngaluncurkeun halaman wéb ecommerce anjeun: 

1. Kagungan Hak produk

Milarian produk anu pas pikeun bisnis ecommerce langkung gampil nyarios tibatan réngsé. Anggap yén anjeun parantos ngirangan segmen pamirsa, anjeun badé ngajual, patarosan salajengna ngeunaan naon anu bakal dijual timbul. Aya sababaraha hal anu anjeun kedah parios nalika mutuskeun ngeunaan produk. Anjeun kedah pastikeun yén produk anu anjeun pilih pikeun jual aya paménta. Ngartos yén anjeun badé ngajalankeun bisnis sareng ngasilkeun artos. 

Nguji produk atanapi tawaran anu sanés sanés ngan ukur rajin sareng nyéépkeun waktos, tapi tiasa ogé mahal. Daripada nyobian anu énggal, milari produk anu di pikahoyong sareng dina tempat anu kawilang kurang saing. Ngalakukeun tugas di bumi ieu sigana mah sapertos tugas, tapi éta bakal mayar dividen engké nalika halaman wéb ecommerce anjeun parantos mateng. 

2. Kagungan Sababaraha Suplier Sareng Pangirim

Sakali anjeun parantos béréskeun produk anu anjeun badé jual, anjeun teras kedah milarian dimana nyandakna. Kacuali anjeun ngadamel produk anjeun 100% nyalira, tanpa aya supplier, maka anjeun tiasa ngalangkungan léngkah ieu. Pikeun anu sanés, ieu anu kedah anjeun émut. 

Bagian penting tina pabrik dunya nuju dilakukeun di Asia. Sumber ti nagara-nagara ieu ka tempat sapertos Amérika Serikat bakal nyéépkeun waktos. Henteu ngan ukur butuh waktos, tapi ogé bakal repot sabab anjeun rébuan mil jauhna ti supplier anjeun. Dina skénario ieu, anjeun kedah milarian pabrik anu badé dituju dina waktos marabahaya atanapi henteu pasti. 

Ideally, anjeun kedah ngagaduhan tempat antara tilu dugi ka opat pabrik pikeun hiji produk. Anjeun kedah koordinasi sareng aranjeunna sareng waspada aranjeunna upami anjeun ngarepkeun paningkatan penjualan atanapi anu sanés. Sakali anjeun parantos réngsé mendakan pabrik, anjeun kedah hariwang ngeunaan ngirim produk anjeun. Aya sababaraha pilihan anu sayogi, sareng anu pangsaéna pikeun ngalakukeun rajin anjeun sateuacan mutuskeun angkat nganggo hiji. 

3. Optimalkeun Situs Ecommerce Anjeun Pikeun Konversi

Hayu urang ka sisi anu langkung kreatif dina ngajalankeun bisnis ecommerce. Sangkan usaha anjeun janten suksés, anjeun kedah ngalakukeun penjualan. Ngadamel penjualan langkung kirang nangtang nalika halaman wéb anjeun dirancang sampurna sareng tiasa dianggo sakumaha anu dimaksad ku pangguna. 

Nyewa désainer sareng pamekar anu parantos ngabuktikeun pangalaman dina ngajantenkeun halaman wéb anu didorong upami anjeun henteu yakin ngawangun situs nyalira. Éta tiasa nyarankeun pakakas sapertos chatbots, live chat app, atanapi pop-up anu tiasa ngabantosan nambahan penjualan. Salaku tambahan, pastikeun yén halaman wéb bébas tina bug anu penting anu tiasa ngahambat palanggan poténsial anjeun nalika aranjeunna badé ngadamel transaksi. 

4. Investasi Dina Marketing Épéktip. 

Dina titik ieu, anjeun gaduh halaman wéb ecommerce anjeun tiasa ngajalankeun, tapi anjeun masih henteu ngasilkeun artos. Pikeun ngamimitian nyayogikeun sababaraha arus kas, anjeun kedah ngamimitian nanem modal dina saluran pamasaran anu leres. Aya sababaraha pilihan pikeun anjeun milih. Upami anjeun milari pangunjung anu langsung, anjeun tiasa nganggo iklan média sosial, iklan mesin pencari, pamasaran influencer, pikeun sawatara ngaran. 

Kanggo kaseueuran jalma, anjeun kedah mimitian ku tilu padika ieu sareng ningali naon anu nyandak konvérsi pikeun anjeun. Teras, nalika anjeun ngamimitian ngasilkeun artos sareng dina posisi ékspérimén, anjeun panginten hoyong ningali kana strategi pemasaran jangka panjang sapertos optimasi search engine (SEO), pamasaran eusi, iklan, jst. 

5. Ngadegkeun Kawijakan Jelas Tiheula 

ngabogaan jelas kawijakan penting pisan pikeun mastikeun yén operasi halaman wéb ecommerce anjeun pareum tanpa halangan. Kawijakan ieu kalebet kabijakan privasi halaman wéb anjeun, kawijakan balik, patuh HIPAA upami anjeun layak, jst. 

Langkung saé pikeun komunikasi sareng jalma anu ahli dina masalah ieu. Sedengkeun kamungkinan anjeun meunang masalah kedah langsing, jantenkeun nol sareng gaduh jelas, konkrit anu dirancang pikeun ngajagi anjeun sareng bisnis. 

Salaku rujukan, anjeun tiasa ngalangkungan kawijakan anu aya dina sababaraha raksasa e-commerce ngarah sareng pesaing terkemuka sanés dina Ecological anjeun. 

Ngeunaan SwiftChat

SwiftChat tiasa ngabantosan anjeun ngaidentipikasi pangunjung anu idéal langkung gancang kalayan langsung ngobrol sareng ngarahkeunnana nuju ngagaleuh. Obrolan langsung dina ecommerce tiasa 400% langkung mirah tibatan pangrojong telepon, tiasa ningkatkeun konvérsi 3 dugi ka 5 kali, ngirangan tingkat ninggali karanjang, ningkatkeun kapuasan pelanggan, ningkatkeun kasatiaan palanggan, sareng ningkatkeun produktivitas staf dukungan anjeun.

SIgn Up Pikeun SwiftChat

One comment

  1. 1

    Pamasaran e-commerce média sosial mangrupikeun alat anu kuat. Éta ngamungkinkeun anjeun komunikasi sareng industri, konsumén, & pasar ku cara pribadi, umum. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun média sosial pikeun ngahasilkeun papacangan & interaksi, naekeun lalu lintas ka halaman wéb anjeun, & ngembangkeun pangkalan pelanggan anu langkung ageung. Ngajaga nada padet sareng kapribadian perusahaan anjeun ngalangkungan média sosial penting pisan sabab konsistén mangrupikeun anu bakal nyiptakeun kapercayaan dina pamirsa anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.