Dua Méter Ecommerce Anyar Anu Kedah Anjeun Nyukcruk

Depositphotos 9196492 s

Merchandising (numutkeun Wikipédia dugi ka 19 Maret jam 10:18 enjing Waktu Peuntas Pasifik) nyaéta:

Naon waé prakték anu nyumbang kana penjualan produk pikeun konsumén ritel. Dina tingkat ritel di toko, merchandising nunjukkeun kana sababaraha rupa produk anu dijual sareng tampilan produk éta sedemikian rupa sehingga stimulasi minat sareng narik pelanggan pikeun ngagaleuh.

Carita mimiti (apokripal) ngeunaan merchandising sareng data ngeunaan popok anu tiasa dianggo sareng bir. Matématika nunjukkeun yén jalma anu mésér popok di toko di toko, tibatan dina perjalanan anu hadé ka toko kotak ageung, ogé - impulsif - nyandak genep bungkus bir.

Peran merchandiser nyaéta mutuskeun naha nyimpen dua barang éta babarengan bakal ningkatkeun penjualan bir, atanapi naha misahkeunana sacara fisik bakal ningkatkeun penjualan barang dorongan anu sanés. Tukang dagang data-drive anu leres bakal diuji duanana - dina géografi anu béda - di daérah sosial ékonomi anu béda - dina harga anu béda.

Dagangan di toko ngahontal puncak data na nalika carita kaluar ti Jepang ngeunaan kumaha toko 7-Sabelas ngarobih produk anu aranjeunna gaduh dina rak dumasar kana waktos siang pikeun ngamaksimalkeun ruang ritel terbatas na.

Sababaraha pabrik gaduh sababaraha ngungkit nalika damel sareng toko ageung. Salaku tukeran pikeun margin anu langkung luhur, biaya pengiriman barang anu langkung handap, bungkusan khusus, sareng sajabana ranté ritel tiasa masihan pertimbangan rak khusus pikeun mitra anu pangsaéna.

Tapi naon anu lumangsung nalika tampilan toko henteu katingali atanapi dihasilkeun sacara dinamis gumantung ka tukang balanja? Wilujeng sumping di merchandising online.

Dimana, Oh Dimana Produk kuring?

Upami anjeun ngical ngalangkungan Amazon, BestBuy atanapi Costco, anjeun henteu terang naha produk anjeun bahkan muncul dina halaman bumi, dina kategori anu atos atanapi nalika milarian dina situs kecuali hal-hal ieu tos dirundingkeun sareng nasib anu hadé.

Ieu dimana métrik anyar Papanggihan jeung Kapamilikan Kadieu.

Diciptakeun ku Kandungan Analytics:

Papanggihan mangrupikeun ukuran kamampuan konsumén pikeun mendakan produk sacara online.

Kapamilikan mangaruhan kamampuan konsumén poténsial pikeun nyandak kaputusan rasional

Naha aya cekap inpormasi ngeunaan spésifikasi, ukuran, bungkus, harga, sareng sajabana, pikeun aranjeunna leres-leres nempatkeun éta dina karanjang balanja?

Pendiri Kandungan Analytics David Feinleib nyatakeun yén langkung ti 75% pamilarian dina situs dina situs e-commerce utama sapertos Amazon sareng Walmart.com mangrupikeun istilah milarian generik tibatan nami mérek. Kumaha anjeun terang upami produk anjeun némbongan dina halaman mimiti hasil pamilarian di toko? Ieu penting pisan sabab produk dina tilu posisi luhur ngaraosan opat kali pangunjung tibatan sadaya hasil anu sanésna digabungkeun. Masalah ieu, tangtosna, parah pisan ku balanja mobile.

Di sisi Shopability, padagang online kedah terang naha inpormasi anu leres dikirimkeun ka tukang balanja dina format anu pas, dina waktos anu pas, pikeun ngajantenkeunana janten pembeli. Poto, spésifikasi sareng ulasan kedah aya pikeun ngagaleuh penjualan.

Téhnologi pikeun Nyalametkeun

Jam, Kandungan Analytics ngawas situs ritel kalebet Amazon, Best Toko, Costco, CVS, Drugstore.com, Sam urang Club, sarta Walmart pikeun ningali dimana sareng kumaha produk anjeun muncul.

  • Hiji barang nyaéta kaluar tina saham? Anjeun kéngingkeun peringatan.
  • Hiji barang kaleungitan réngkingna dina hasil pamilarian? Anjeun kéngingkeun peringatan.
  • Pesaing anjeun ngarobah harga maranéhanana dina pangecér anu dipasihkeun? Anjeun kéngingkeun peringatan.
  • Jumlah henteu cekap tina ulasan produk? Anjeun kéngingkeun peringatan.
  • Paningali goréng dina alat nu bagerak? Anjeun kéngingkeun peringatan.
  • gambar henteu Rendering sapertos anu diarepkeun? Anjeun kéngingkeun peringatan.

Sanaos téknologi nyalira panginten henteu luar biasa, kumpulan sareng analisa jinis data anu leres kabuktosan janten ion anu berharga dina dunya online.

Upami anjeun dina dunya ecommerce, waktuna pikeun nambihan Findability sareng Shopability kana mékséks leksikon anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.