Solusi Personalisasi Ecommerce Meryogikeun 4 Strategi ieu

e-commerce personalisasi

Nalika marketer ngabahas personalisasi e-commerce, aranjeunna biasana nyarios ngeunaan hiji atanapi dua fitur tapi sono sadaya kasempetan pikeun nyiptakeun pangalaman balanja anu unik sareng individual pikeun anu datang na. Pangecér online anu parantos ngalaksanakeun sadayana 4 fitur - sapertos Disney, Uniqlo, Converse sareng O'Neill - ningali hasil anu luar biasa:

  • Kanaékan 70% dina Dursasana datang e-commerce
  • 300% kanaékan pangasilan per milarian
  • 26% naékna tingkat konvérsi

Sedengkeun éta sora endah, industri gagal nerapkeun strategi ieu. Reflektion parantos ngaleupaskeun 2015 Laporan Personalisasi RSR, masihan pangecér anu saé kelas F:

  • 85% ngarawat pembeli anu sami sareng anu datang heula
  • 52% henteu nyaluyukeun kontén numutkeun kana desktop, tablet atanapi smartphone
  • 74% teu gaduh ingetan ngeunaan produk anu kapungkur diotéktak ku pangguna nalika kunjungan sateuacana

A pinuh dilaksanakeun strategi personalisasi e-commerce ngagaduhan 4 strategi konci:

  1. interaksi - eusi anu didasarkeun dumasar kana sajarah beuli
  2. saran - rekomendasi produk anu disarankeun, aya hubunganana sareng anu aya hubunganana
  3. Milarian Smart - otomatis dina palang teangan, patalina sajarah dina pamilarian
  4. Kaca Adaptif - halaman bumi anu dinamis pikeun pangguna anu énggal sareng anu balik dina desktop boh sélulér

Unduh Laporan

Personalisasi pikeun Ecommerce

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.