Plugin Ecommerce Pikeun WordPress: WooCommerce

plugin wordpress ecommerce

Upami anjeun henteu ngagaduhan kasempetan pikeun damel sareng WooThemes, kaanggotaan pikeun téma anu hadé pikeun téma WordPress, anjeun kedah. Aranjeunna ngalakukeun sababaraha padamelan anu luar biasa. Kami ngagaduhan pakét pangembang sareng aranjeunna salami sababaraha waktos sateuacan urang ngamimitian ngawangun téma khusus tina taneuh.

WooThemes parantos ngarilis anu bersih pisan, komprehensif sareng saderhana dianggo integrasi e-commerce pikeun WordPress, disebut WooCommerce:

Sigana jalma anu hébat di WooThemes masihan plugin ecommerce pikeun WordPress, sareng nyayogikeun WooCommerce téma salaku pilihan pameseran sareng langganan… éta bisnis anu saé! Catetan - ieu mangrupikeun tautan afiliasi sareng kode kupon dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.