Desain Kaca Produk E-commerce Épéktip

halaman produk ecommerce

Aya jutaan situs ecommerce di ditu sareng, syukur, pamekar, désainer sareng konsultan anu damel di situs ecommerce parantos diuji sacara praktis unggal Iterasi halaman produk pikeun memaksimalkeun konvérsi. Invesp parantos nyebarkeun sababaraha statistik anu cukup matak nalika ngeunaan situs e-commerce:

  • Rata-rata tingkat pembuangan tina karanjang balanja nyaéta 65.23%
  • Rata-rata tingkat konversi toko E-commerce ngan ukur 2.13%
  • Rata-rata nilai order rata-rata (AOV) beuki handap tingkat épéktasi halaman produk
  • Kanggo halaman wéb anu gaduh AOV kirang ti $ 50, tingkat épéktipitasna aya dina 25%.
  • Pikeun halaman wéb anu nganggo AOV saluhureun $ 2000, tingkat épéktipitas na 4-5%

Nyiptakeun halaman produk E-commerce anu épéktip penting pisan pikeun pangalaman palanggan anu langkung saé sareng tingkat konversi anu luhur. Pariksa Infographic kami pikeun milarian terang Kumaha Cara Nyiptakeun Kaca Produk E-commerce Épéktip dina 21 léngkah saderhana. Tina Blog Investasi.

Kaca Produk E-commerce

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.