Kumaha Harga Produk Online tiasa Pangaruh Ngalaksanakeun Tingkah laku

Optimisasi Harga Produk

Psikologi balik e-commerce lumayan endah. Abdi balanja online anu resep sareng sering reuwas kana sagala hal anu kuring mésér anu kuring henteu leres-leres butuhkeun tapi éta teuing keren atanapi transaksi anu saé pisan pikeun diséépkeun! Infographic ieu ti Wikibuy, 13 Hacks Harga Psikologis Pikeun Ningkatkeun Penjualan, ngajelaskeun pangaruh harga sareng kumaha kabiasaan mésér tiasa dipangaruhan sacara gampil ku sababaraha panyusutan minor.

Harga psikologis mangrupikeun stratégi jual-nyetir anu mujarab pikeun usaha. Ku cara ngetok kana psikologi manusa sareng cara konsumen ngémutan harga sareng nilai, usaha tiasa harga produk langkung pikaresepeun sareng mangaruhan kaputusan pamesaran. Salian ti struktur harga anu diropea, nawiskeun harga diskon, nawaran BOGO, sareng kupon mangrupikeun cara anu didukung ku panilitian pikeun mangaruhan penjualan.

Wikibuy

Entong ngantep istilahna harga psikologis sareng hacks mareuman anjeun. Kanyataanna, mangtaun-taun kami ngadidik pangguna online kana naon anu kedah diperhatoskeun pisan sareng pesaing kami ngandelkeun padika ieu sacara signifikan. Sanaos anjeun raoseun sapertos ieu manipulatif, éta duanana prakték mainstream sareng anu paling padet di ngaoptimalkeun harga anjeun online.

Naon Anchoring?

Pelabuhan produk mangrupikeun strategi dimana konsumén disayogikeun sareng produk atanapi perbandingan harga langsung tina beuratna pikeun mésér kaputusan mésérna.

Naon Harga Pesona sareng Pangaruh Digit Kénca?

Nalika maca harga, aya strategi anu dikenal salaku pangaruh digit kénca dimana konsumén nempatkeun perhatian anu teu saimbang sareng digit paling kénca dina harga. Janten harga sapertos $ 19.99 sacara konseptual sigana langkung caket kana $ 10 tibatan $ 20. Ieu katelah harga pesona.

Naon Harga Bundel?

Ngelompokkeun produk anu aya kana hiji, mésér potongan dikenal salaku harga kebat. Éta sering dimangpaatkeun pikeun ngaleungitkeun barang-barang anu langkung seueur anu henteu payu ogé.

Ieu mangrupikeun 13 metode optimasi harga:

  1. mamerkeun harga dina font leutik janten aranjeunna dianggap harga anu langkung alit.
  2. nunjukkeun pilihan premium heula jadi anu kadua katingalina janten nawar.
  3. make harga kebat pikeun ngayakinkeun konsumén yén aranjeunna kéngingkeun mésér nilai luhur kalayan diskon lungkawing pikeun sababaraha barang.
  4. Cabut koma tina harga sahingga aranjeunna dianggap harga murah.
  5. Masihan konsumén hiji pilihan pikeun mayar angsuran ngarah jangkar pipikiran ku harga anu langkung alit.
  6. tawaran tilu barang kalayan harga anu beda-beda sareng anu anjeun pikahoyong mésér di tengahna.
  7. posisi harga low ka kénca nuturkeun polah konsép kénca-ka-katuhu dina harga.
  8. make angka buleudan kanggo ngagaleuh émosional sareng nomer anu teu dibuleudkeun pikeun pamasukan rasional.
  9. harga ti luhur nepi ka handap nangtung nuturkeun paripolah konsép luhur-ka-handap kana nilai.
  10. nambah kontras visual ku ngarobih font, ukuran, sareng warna barang anu diical sareng tempatna rada jauh tina harga sanés kanggo narik perhatian.
  11. Nalika harga, anggo kecap sapertos lemah sareng alit pikeun ngahubungkeun anu mésér sareng a gedena langkung alit.
  12. Harga tungtung dina $ 9 pikeun ngarobah persépsi harga janten langkung alit.
  13. Dipiceun tanda dolar pikeun ngarobih anggapan harga produk. Dina pangajaran Cornell, konsumén nyéépkeun 8% langkung seueur nalika tanda dolar dileungitkeun

Paripolah Harga Produk

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.