3 Pilihan Pangiriman E-commerce anu Ngajalankeun Perilaku

Balanja

Sakapeung dina taun kamari, Omaha Buang teu kaharti mimiti ngalirkeun telepon kana nomer Google Voice urang anu teu diterbitkeun. Kami rata-rata 20 dugi ka 50 suratsora sadinten sareng jumlahna beuki nambahan nalika urang caket kana Natal. Kuring parantos nga-email ka aranjeunna, ngahubungi aranjeunna dina Facebook, sareng masih teu tiasa nyababkeun aranjeunna ngaréspon 800 telepon anu langkung caket anu ngalaporkeun masalah pangiriman atanapi patarosan ngeunaan paréntah. Upami anjeun terang batur ti tim eksékutipna, kuring resep ningali konsumén ieu diurus sareng masalah peruteutan dilereskeun ... ieu leres-leres ngaganggu.

Anu ogé ditunjukkeun nyaéta kumaha pengiriman kritis pikeun unggal mésér e-commerce. Tanpa pilihan pengiriman anu dipercaya sareng hemat biaya, nilai jasa (atanapi raos tina steak) salamina leungit. Walker Sands nembé ngungkabkeun kumaha pangiriman kritis pikeun paripolah pamésér konsumen:

  • Gratis pangiriman pangkat dibanding pengiriman barang anu sami - pangiriman gratis terus janten insentif balanja anu paling luhur, kalayan ampir salapan tina 10 konsumén ngalaporkeun yén pengiriman barang gratis bakal ngajantenkeun aranjeunna balanja langkung online, bari ampir satengah konsumén nyebatkeun pangiriman dinten anu sami bakal ngajantenkeun aranjeunna balanja langkung online. Sumber: Walker Sands 2016 Kahareup Studi Ritel
  • Pengiriman jaminan dijamin seueur beurat pikeun konsumén -  logistik parantos janten faktor anu penting pikeun konsumén, sareng jumlah ieu ngan bakal ningkat nalika Natal caket. 68% tina pamakéna anggap gratis pengiriman barang nalika milih pangecér, sareng 62% anggap pangiriman dijamin, anu penting pisan pikeun konsumén dina 10 dinten ka payun. Sumber: Astound Commerce's 2016 Laporan Liburan
  • Laju pangiriman sareng harga tiasa ngajantenkeun atanapi ngarobih jual60% anggota Amazon Perdana jeung 41% anggota sanés Perdana nyarios yén pengiriman barang anu laun ngahambat aranjeunna tina ngagaleuh. Sareng seueur mayoritas réspondén - leuwih 85% - sapuk yén biaya pengiriman ngahalangan aranjeunna tina mésér barang. Sumber: Panilitian Pamaké Amazon

Dumasar kana analisa langkung ti 1,400 konsumén AS, laporan taunan katilu Walker Sands nganalisis téknologi backend anu tanggung jawab nyiptakeun parobihan paripolah dina taun-taun ayeuna. Ku ngagali langkung jero kana data, panilitian nganalisis transformasi utama anu lumangsung dina rohangan téknologi ritel sareng naon anu dipiharep ku konsumen sareng pangecér pikeun 2016 sareng sajabina.

Walker Sands '2016 Future of Retail Study nalungtik pergeseran halus dina paripolah konsumen sareng implikasi anu sami penting.

Unduh 2016 Future of Study Retail

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.