Statistik Ecommerce: Pangaruh Pandemi COVID-19 sareng Lockdowns dina Ritel sareng Online

Statistik Ecommerce

Pangaruh tina pandemik pasti ngajantenkeun juara sareng anu éléh taun ayeuna. Sedengkeun pangecér leutik kapaksa nutup panto na, konsumén hariwang ngeunaan COVID-19 disetir ogé mesen online atanapi ngadatangan lokalna pangecér kotak gedé. Watesan pandemi sareng pamaréntahan anu aya hubunganana parantos ngaganggu seluruh industri sareng urang sigana bakal ningali épék riak pikeun taun anu bakal datang.

Pandemi éta ngagancangkeun paripolah konsumen. Seueur konsumen anu skeptis sareng teras ragu-ragu nyandak bisnisna online ... tapi masalah balanja online gancang ngejat dina kaayaan sieun kakeunaan COVID-19.

Tumuwuhna gancang tina ecommerce panginten mangrupikeun hiji-hijina berita ngeunaan 2020 éta teu ngareureuwas. Kalayan pandemi coronavirus ngajaga seueur urang di jero rohangan, 60% tina interaksi urang sareng perusahaan ayeuna online. Dina 10 dinten munggaran Nopémber nyalira, konsumén AS parantos nyéépkeun $ 21.7 milyar online - éta kanaékan 21% sataun-langkung-taun.

Maura Monaghan, Statistik Ecommerce sareng Tren pikeun 2020: Pangaruh COVID & Kebangkitan Tech Anyar

Teguh kuring parantos damel sareng investor anu ningali karuksakan éta langsung. Pangecér anu museurkeun perhatian pamasaran na kana nyetir patalimarga kaki ritel nyandak tempat anu langsung pikeun pesaing anu nawiskeun pangalaman ecommerce digital-munggaran. Seueur diantara aranjeunna kaluar tina bisnis.

Aya mamang teu nu tren ecommerce parantos ngaktipkeun pertumbuhan séhat pikeun usaha-usaha éta anu pivoted gancang atanapi parantos parantos nanem modal pisan dina transformasi digitalna.

Penjualan Online vs In-Store Ku Industri

  • Kaséhatan jeung Beauty diprediksi bakal online nepi 23% vs -8.2% di toko.
  • Electronics Consumer diprediksi bakal online nepi 28% vs -26.3% di toko.
  • mode diprediksi bakal online nepi 19% vs -33.7% di toko.
  • Perabotan Bumi diprediksi bakal online nepi 16% vs -15.2% di toko.

Penjualan e-commerce henteu diragukeun dina naékna sateuacan coronavirus nyababkeun aranjeunna ningkat taun ayeuna, tapi ayeuna pikahareupeun bakal digital. Teu aya cariosan anu pasti naon anu urang ngarepkeun saatos panyakit coronavirus, atanapi iraha dinten éta bakal datang - tapi statistik e-commerce ti sateuacana sareng salami wabah COVID-19 nunjukkeun yén balanja online dimana perhatian urang kedah nalika urang nyobian ningali ka payun .

Maura Monaghan, Statistik Ecommerce sareng Tren pikeun 2020: Pangaruh COVID & Kebangkitan Tech Anyar

ieu infographic ti WebsiteBuilderExpert wincikan pangaruh penjualan ecommerce nalika Coronavirus Pandemi, naon anu henteu kabutuhan penting anu nyorong panglobana, kumaha konsumén ngarencanakeun balanja pasca pandemi, béda régional dina paripolah konsumen, pangaruh parangkat, ogé kumaha téknologi anyar anu mangaruhan beuli online kalakuan.

Aya ogé sababaraha spésifikasi ngeunaan kumaha Amérika Serikat sareng konsumén Inggris balanja kanggo Hideung Jumaah.

Statistik Ecommerce sareng Tren Infographic pikeun 2020

Statistik Ecommerce: Pangaruh COVID-19, Pandemi, sareng Lockdowns

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.