Tag Anu Paling Kawéntar sareng Diperyogikeun pikeun Dipasang dina Ecommerce

E-Commerce

Dina raraga nyebarkeun, ngukur, sareng ngaoptimalkeun perobihan naon waé pikeun ningkatkeun hasil e-commerce anjeun, néwak data pakait sareng unggal pangguna sareng tindakan penting. Anjeun moal tiasa ningkatkeun naon anu henteu diukur. Langkung parah, upami anjeun ngawatesan naon anu anjeun lakukeun, anjeun tiasa nyandak kaputusan pikeun ngarusak penjualan online anjeun.

As Softcrylic, pamuter pamuter Data & Analytics anu nétral-négatip nyatakeun, manajemén tag ngalayanan Pemasar Digital 'kalayan wawasan canggih ngeunaan pelacak pangunjung, penargetan paripolah, pamasaran ulang, personalisasi sareng validasi data.

Naon ari Tag?

Tagging aya di mana-mana sareng duanana ngalebetkeun skrip ogé nyandak data anu aya hubungan sareng situs anjeun. Platform analitik néwak puluhan tag ku pamasangan dasar. Kacuali anjeun ngahijikeun data pikeun néwak dina platform e-commerce anjeun, sanaos, seueur tag anu langkung penting anu lasut.

Infographic ieu ti Softcrylic wincikan tag anjeun kedah nyebarkeun kana halaman utama e-commerce, halaman balanja, halaman produk, halaman karanjang, halaman Checkout, sareng halaman konfirmasi.

Aranjeunna ogé nyayogikeun prakték pangsaéna dina nerapkeun tagging, kalebet:

  • Inok Manajemén Tag - Tag Auditing mangrupikeun waktos anu tepat, évaluasi sistematis sareng jaminan kualitas otomatis tag pikeun épisién pikeun ngaidentipikasi sareng ngalereskeun tag rusak, kabiasaan némbakan, frékuénsi, akurasi data sareng kabocoran data.
  • Manajemén Tag Lapisan Data-Didorong - Ngalaksanakeun "Lapisan Data" anu hadé dina arsitéktur ngabantosan Sistem Manajemén Tag pikeun kéngingkeun kadali pamungkas, kalenturan, sareng reliabilitas sareng bursa data di saluareun platform sareng némbakan tag-aturan khusus pikeun tag.
  • Ngimbangan Tag Piggybacking - Piggybacking nyaéta pedang bermata dua. Éta ngabantosan retargeting langkung saé. Nanging, nalika henteu ditanganan kalayan saé, éta tiasa ningkatkeun waktos beban halaman, kompromi kaamanan data sareng ngarusak reputasi mérek.

Kieu infographic na. Anjeun tiasa ngaunduh PDF tina Softcrylic.

Tag E-Dagang populér

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.