10 Tren Ecommerce Anjeun Bakal Ningali Dilaksanakeun dina 2017

Tren ecommerce 2017
Waktu maca: 2 menit

Henteu lami-lami teuing anu konsumén henteu leres-leres raoseun ngalebetkeun data kartu kiridit na online kanggo ngagaleuh. Aranjeunna henteu percanten kana situs, aranjeunna henteu percanten ka toko, aranjeunna henteu percanten ka pengiriman… aranjeunna ngan ukur henteu percanten kana nanaon. Mangtaun-taun saurna, sanaos, sareng rata-rata konsumen ngajantenkeun langkung ti satengah tina sadayana pameseran aranjeunna online!

Digabungkeun sareng kagiatan pameseran, pilihan platform ecommerce anu luar biasa, pasokan situs distribusi anu teu aya tungtungna, sareng panghalang anu handap-handap pikeun lebet… ecommerce nuju langsing dina canggih sareng kamekaran. Terus diémutan éta, penting pikeun nganggap enteng kumaha anjeun bakal ngabédakeun toko anjeun online.

SSL2Mésér, panyadia SSL global, parantos ngagaduhan sapuluh tren eCommerce anu kedah diperhatoskeun dina 2017 disusun kana infographic anu saé ieu:

  1. Tungtung Jumaah Hideung sareng Senén Siber - Kusabab anjeun henteu kedah ngantunkeun dipan anjeun sareng bertempur antrian, e-commerce ngirangan pangaruh dinten-dinten penjualan ieu sareng kabiasaan mésér sumebar ka sapanjang bulan Cyber ​​Nopémber.
  2. Pangalaman Balanja langkung Pribadi sareng Dinamis - platform anu ngalacak kaputusan sareng paripolah pamustunganana akurat sareng tiasa ngabantosan toko online nyayogikeun paripolah anu dipersonalisasi anu ngirangan ngagaleuh mésér sareng nyayogikeun rekomendasi produk anu dipikahoyong ku pembeli.
  3. Pamakéna bakal berinteraksi sareng Kacerdasan Ponggawa - Balanja, booking, sareng chatbots palayanan pelanggan bakal akurat sareng éfisién ngawalon patarosan balanja online, ningkatkeun pangalaman e-niaga, ngiringan pangguna, sareng nyetir aranjeunna ningkatkeun nilai karanjang balanja bari ngirangan nilar.
  4. Tepat ngaduga Pamésér Salajengna Palanggan - Kamampuh pikeun ngumpulkeun sareng nganalisis data ageung nyaéta nyayogikeun modél ramalan sareng prediksi anu akurat pisan anu dianggo pikeun nempatkeun tawaran di payuneun konsumen dina waktos anu aranjeunna peryogi.
  5. Jantenkeun pangalaman mobile saageung mungkin - Mobile parantos ngaleuwihan desktop pikeun pembeli online anu browsing sareng nalungtik ngeunaan kaputusan produk salajengna. Google nyayogikeun indéks unik pikeun hapé anu peryogi usaha nyandak pendekatan anu munggaran pikeun ngaoptimalkeun situs e-commerce na.
  6. Ningkatkeun pangiriman dinten anu sami - 29% konsumén parantos nyatakeun yén aranjeunna bakal mayar tambahan kanggo pangiriman dina dinten anu sami Teu heran naha pamimpin sapertos Amazon parantos ngantunkeun jasa ka pasar, teras-terasan angkat peryogi di toko ritel anu pang caketna.
  7. Ngajual sosial - 70% konsumén dipangaruhan ku merek sareng rekomendasi produk dina média sosial Ngetok kana média sosial pikeun ningkatkeun kasadaran mérek sareng advokasi ayeuna nyetir penjualan, ngadorong para pamasar pikeun ngembangkeun stratégi sosial omni-kanal anu canggih.
  8. HTTPS anu diperyogikeun dina Taun 2017 - Tanpa konéksi SSL, konsumén sareng panyadia ecommerce langkung rentan meunang data dipaling atanapi sistem hacked. Google parantos ngonfirmasi SSL parantos diwanohkeun kana algoritma peringkat, waktosna pikeun ngamankeun unggal situs anu anjeun ngagaduhan tempat data dikumpulkeun atanapi diliwatan.
  9. Ngajual omni-kanal - Pembeli multichannel nyéépkeun langkung ti 3 kali langkung seueur tibatan pembeli saluran tunggal anu meryogikeun pamasar pikeun ngembangkeun kampanye rumit anu nuturkeun calon pembeli sareng ngarahkeun aranjeunna ka beuli naha aranjeunna aya di toko, sélulér, atanapi dimana waé di antawisna.
  10. Pemasaran ulang produk - Rata-rata, éta peryogi tujuh titik touch sateuacan anjeun tiasa mingpin pembeli deui Remarketing ayeuna mangrupikeun strategi anu penting pikeun unggal pamasar ecommerce.

Pastikeun mertimbangkeun tren penting ieu nalika nyiptakeun strategi marketing ecommerce pikeun 2017.

tren ecommerce 2017

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.