Opat Tren E-Dagang Anjeun Kedah Ngadopsi

Tren Ecommerce

Industri e-commerce diperkirakeun bakal teras tumerap dina sababaraha taun ka pengker. Kusabab kamajuan téknologi sareng variasi dina karesep balanja konsumén, bakal hésé pikeun nahan bénténg. Pangecér anu dilengkepan ku tren sareng téknologi pang anyarna bakal langkung berhasil dibandingkeun sareng pangecér anu sanés. Sakumaha laporan ti statista, Panghasilan e-commerce ritel global bakal ngahontal dugi ka $ 4.88 triliun dugi ka 2021. Maka, anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha gancangna pasar badé mekar ku téknologi sareng tren pangénggalna.

Pangaruh Pandemi dina Ritel sareng E-Dagang

Éceran AS dina jalur pikeun nutup dugi ka 25,000 toko taun ayeuna salaku pandemi coronavirus upends kabiasaan balanja. Éta langkung ti dua kali lipat ti 9,832 toko anu ditutup dina 2019, numutkeun ka Coresight Research. Sajauh taun ieu ranté utama AS parantos ngumumkeun langkung ti 5,000 panutupan permanén.

Wall Street Journal

Marengan kasieun pandemi, lockdowns lokal parantos ngagancangkeun pergeseran konsumén pikeun ngagaleuh online. Perusahaan anu disiapkeun atanapi gancang dialihkeun ka penjualan online parantos mekar dina mangsa pandemi éta. Sareng éta henteu sigana parobihan paripolah ieu bakal ngageser mundur nalika toko ritel dibuka deui.

Hayu urang tingali sababaraha tren e-commerce anu muncul anu sakuduna anjeun nuturkeun.

Leupaskeun pengiriman barang

nu 2018 Nagara Laporan e-Dagang Merchant mendakan yén 16.4% perusahaan ecommerce nganggo pengiriman barang turun tina 450 toko online. Drop shipping mangrupikeun modél bisnis anu épéktip pikeun ngirangan biaya inventarisasi sareng ningkatkeun kauntungan anjeun. Usaha anu modalna kirang ngagaduhan kauntungan tina modél ieu. Toko online bertindak salaku perantara antara panyadia sareng anu mésér.

Dina kecap saderhana, pamasaran sareng jual dilakukeun ku anjeun nalika pengiriman barang dilakukeun langsung ku pabrik. Ku kituna, anjeun ngahémat artos dina pangiriman sareng ogé, dina ngatur inventaris toko atanapi biaya penangananana.

Dina modél ieu, pangecér online gaduh résiko langkung alit sareng kauntungan anu langkung saé sabab anjeun bakal mésér produk hungkul saatos nasabah anjeun parantos mesen. Ogé, éta ngirangan biaya overhead. Éceran e-commerce anu parantos nganggo metoda ieu sareng suksés pisan nyaéta Home Depot, Macy sareng sababaraha deui.

Usaha online anu nganggo pengiriman barang drop ngahasilkeun rata-rata pertumbuhan pendapatan 32.7% sareng gaduh tingkat konvérsi rata-rata 1.74% di 2018. Kalayan tingkat kauntungan sapertos kitu, pasar e-commerce bakal ningali langkung seueur modél pengiriman barang turun dina taun payun.

Ngajual Multichannel

Internét gampang diakses ku sakumna dunya, tapi anu pembeli nganggo sababaraha saluran pikeun balanja. Nyatana, numutkeun ka Laporan Mésér Omnichannel, sakitar 87% konsumén di Amérika Serikat offline jelema nu meuli. 

Sajaba ti:

  • 78% konsumén nyarios yén aranjeunna mésér di Amazon
  • 45% konsumén mésér ti toko mérek online
  • 65% konsumén mésér ti toko bata-na-mortir
  • 34% konsumén ngadamel beuli dina eBay
  • 11% konsumén ngadamel beuli ngalangkungan Facebook, kadang-kadang disebat f-commerce.

Ningali angka-angka ieu, anu ngagaleuh dimana-mana sareng langkung resep ngagaduhan aksés kana produk dina unggal platform dimana aranjeunna tiasa mendakan anjeun. Kauntungannana ayana sareng tiasa diaksés ngalangkungan sababaraha kanal tiasa nguatkeun usaha anjeun ku pangasilan anu hébat. Langkung seueur pangecér online anu nuju kana jual multi-kanal ... anjeun ogé kedah. 

Saluran populér kaasup eBay, Amazon, Google Shopping, sareng Jet. Saluran média sosial sapertos Facebook, Instagram, sareng Pinterest ogé ngarobih dunya e-commerce kalayan paménta na anu tuwuh.

Checkout lemes

Hiji pangajaran ti Baymard Institute mendakan yén sakitar 70% tina karanjang balanja ditilar ku 29% tina panyingkiran lumangsung kusabab prosés pamayaran anu luar biasa. Palanggan anjeun, anu parantos sayogi pikeun ngagaleuh, robih sabab prosésna (sanés harga sareng produkna). Unggal taun, seueur pangecér kaleungitan konsumén kusabab prosés mésér anu panjang atanapi ramé. 

Dina 2019, pangecér diharepkeun pikeun ngungkulan kaayaan ieu kalayan lancar kalayan gampang mayar sareng léngkah pembayaran. Éceran online bakal ngaléngkah deui pikeun ningkatkeun prosés pamariksaan aranjeunna ngajantenkeun langkung aman, saderhana, sareng merenah pikeun konsumén.

Upami anjeun ngagaduhan toko online anu ngajual sacara internasional, nguntungkeun pikeun ngagaduhan pilihan pembayaran lokal pikeun konsumén global anjeun. Cara anu pangsaéna nyaéta ngahijikeun pamayaran anjeun kana hiji platform, nyayogikeun prosés pambayaran anu lancar ka konsumén anjeun di panjuru dunya.

Pangalaman Pribadi

Ngubaran palanggan khusus anjeun mangrupikeun konci pikeun kasuksesan dina bisnis naon waé. Di dunya digital, palanggan anu sugema mangrupikeun strategi pemasaran anu paling épéktip. Sadia aya dina unggal kanal henteu cekap, anjeun kedah ngakuan palanggan anjeun dina unggal platform sareng nyayogikeun aranjeunna perawatan khusus dumasar kana sajarahna sateuacana sareng anjeun.

Upami palanggan anu nembé didatangan mérek anjeun dina Facebook, salaku conto, nganjang ka halaman wéb anjeun, nyayogikeun éta pangalaman palanggan dumasar kana patukang tonggong terakhir anu aranjeunna ngalaman. Naon produk anu anjeun ningalikeun? Naon eusi anu anjeun diskusikeun? Pangalaman omni-kanal anu lancar bakal nyetir hubungan sareng konversi anu langkung ageung.

Numutkeun kana panilitian Evergage, ngan 27% pemasar anu nyingkronkeun satengah atanapi langkung tina saluranna. Taun ayeuna, anjeun bakal ningali naékna angka ieu sabab anu ngajual langkung fokus kana target anu didorong ku AI pikeun mikawanoh konsuménna dina saluran anu sanés. Ieu bakal janten salah sahiji tren e-commerce paling populér di 2019 anu kedah anjeun nganut.

Hiji Tip E-commerce Tukang

Ieu mangrupikeun opat strategi e-commerce anu paling trénget pikeun dituturkeun dina taun-taun payun. Tetep diupdate ku téknologi mangrupikeun cara anu paling saé pikeun ngajaga bisnis online anjeun mekar di payun. Anjeun tiasa teras ngaléngkah ngalangkungan kabutuhan konsumén anjeun. Pastikeun pikeun survey pengunjung anjeun pikeun milari kumaha kinerja online. Ngagaduhan tanggapan anu pas tina konsumén acak tiasa masihan anjeun wawasan anu hébat kana status bisnis anjeun di pasar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.