Customer.io: Pesen Pemasaran Otomatis anu Ngarobih

Anjeun ngagaduhan corong akuisisi palanggan anjeun dipencét. Strategi ingetan anjeun sadayana direncanakeun. Sareng anjeun ngagaduhan gudang anu pinuh ku data palanggan. Janten naha henteu cekap jalma anu ngarobih, sareng ti mana asal-usulna? Kasempetan, pesen pamasaran anjeun ngan ukur teu cocog sareng kabutuhan palanggan anjeun ayeuna. Sareng nalika aranjeunna henteu ningali nilai langsung dina naon anu anjeun kirimkeun, aranjeunna bakal gancang ngajauhan. Éta hartosna anjeun seueur berkorban

Kumaha Kolaborasi Industri Ngaronjatkeun Migrasi Awan Pikeun Sadayana

Sabaraha usaha anjeun nyéépkeun infrastruktur awan? Belanja pangguna akhir awan bakal langkung luhur $ 500 milyar taun ieu, ningkat 20% ti 2021, kalayan infrastruktur salaku jasa (IaaS), desktop salaku jasa (DaaS), sareng platform salaku jasa (PaaS) diperkirakeun mingpin pak. Gartner Kebangkitan karya hibrida sareng ningkatkeun migrasi awan tina jasa dasar nyorong perusahaan mertimbangkeun solusi awan anyar, nungtut pendekatan anu efisien sareng biaya-éféktif pikeun nyoko na. BANGKIT kalawan

RewardsBunny: Peran Biasa-Acan-Anyar Pikeun Cryptocurrency… Ganjaran

Usum tiis parantos sumping pikeun industri crypto. Malah aya anu tiasa nyarios yén éta Natal dina bulan Juli kusabab kado anu diturunkeun ku crypto anu anyar. Salaku conto, kami parantos diajar yén 19,000 proyék crypto aktip ngan saukur seueur teuing pikeun ngadukung. Ayeuna, urang bisa ngaharepkeun hiji resesi ékonomi approaching bakal mupus kaluar rébuan proyék crypto defunct nu dibuka salila pasar bula unsustainable kalawan euweuh utiliti dihijikeun ka aranjeunna. A cryptocurrency, crypto-mata uang,

Naon Dupi API? Jeung Akronim lianna: REST, SOAP, XML, JSON, WSDL

Lamun anjeun ngagunakeun browser a, browser anjeun nyieun requests ti server klien tur server ngirimkeun deui file nu browser anjeun assembles tur mintonkeun kaca web kalawan. Tapi kumaha upami anjeun ngan ukur hoyong server atanapi halaman wéb anjeun nyarios ka server anu sanés? Ieu ngabutuhkeun anjeun pikeun kode program kana API. Naon Dupi API nangtung pikeun? API nyaéta akronim pikeun Application Programming Interface (API). API nyaéta sakumpulan

GRIN: Atur Pamasaran Influencer Ecommerce Anjeun Dina Platform Manajemén Pencipta Tungtung-Ka-Ahir Ieu

Merek rumah tangga pang anyarna henteu diciptakeun ku iklan massal sakola baheula — aranjeunna diwangun sareng panyipta kontén. Merek anu ngagunakeun panyipta kontén salaku juru dongéng merek ayeuna janten nami dina biwir sadayana. Sareng kumaha aranjeunna ngalakukeunana? Teu bisa dibeuli. Teu bisa dipalsukan. Ieu kudu diwangun, hiji hubungan panyipta asli dina hiji waktu. Naon ari Manajemén Pencipta? Manajemén panyipta ngagabungkeun sadaya pamasaran anu ngahontal konsumen ngalangkungan panyipta kana hiji kerangka sareng solusi