Ngawangun Traffic Blog sareng eCourse sareng Alamat Dua

Kuring parantos najong ide ngeunaan nawiskeun eCourse gratis pikeun sababaraha bulan. Inspirasi pikeun ideu éta mangrupikeun hasil tina ilubiung dina aslina ProBlogger - Kumaha Ngawangun Blog Anu Hadé dina 31 Poé. (Éta mangrupikeun eCourse gratis, ayeuna éta book)

Konsép aslina asik: Daptar, kéngingkeun email, tautan kana postingan blog, koméntar, gabung sareng forum, baca koméntar anu sanés, kéngingkeun tugas, bagikeun naon anu anjeun pelajari, sareng siklusna dimimitian deui.

Teu sangka éta cara anu saé pikeun ngalibetkeun pamiarsa, pamer naon anu kuring terang, nyokot sababaraha penjualan buku, sareng kamungkinan klien di sapanjang jalan. Kalayan peluncuran halaman wéb anyar kami di tukangeun kuring, kuring siap ngamimitian.

Pangguna Kontak anu gemar, kuring kuciwa pikeun manggihan kuring bisa nyiptakeun 15 réspéker otomatis, tapi ngan ukur 5 aktip dina unggal waktu. (Éta henteu tiasa dianggo saé pikeun anu ngarencanakeun Sapuluh Minggu kursuse)

Sareng moro kitu dimimitian pikeun sumber daya anu sanés anu murah. Kuring resep pisan mendakan, dikembangkeun sacara lokal Alamat Kadua ayeuna nawiskeun fungsi kampanye. Masih di Béta, aya sababaraha quirks, tapi pamekar, Nick Carter henteu bobo. Pamundut kuring, patarosan, sareng kadang-kadang keluhan anu dibales, sareng dilereskeun, sering sateuacan kuring log in deui.

logo carter

Naon AddressTwo? Jawaban pondok: Alat CRM saderhana, pikeun anu henteu cukup ageung pikeun Goldmine, atanapi Salesforce. Kalayan bantosan alat kampanye, kuring gaduh sakumpulan 10 email, anu diprogram pikeun dikintunkeun saminggu sakali. Unggal email disambungkeun kana tulisan blog.

Nalika jalma anyar ngaunduh garis rencana bisnis, aranjeunna ditambihan kana grup anyar, sareng mimiti nampi sekuen na. Abdi tiasa ngagaduhan seueur jalma atanapi kelompok anu ngalangkungan program, sadayana dina tahapan anu béda.

Kumaha jalanna dugi ka ayeuna? Kusabab kuring ngirimkeun uleman munggaran ka tukang, kuring gaduh sakitar 60 jalma anu daptar dina salah sahiji tina opat kelompok. Naha kuring bakal ningali usaha tambahan? Éta mangrupikeun rencana, tapi sahenteuna pikeun ayeuna, kuring gaduh 60 jalma diulem pikeun uih deui kana halaman wéb kuring kanggo eusi énggal unggal minggu, sareng sakitar 1/2 diantara aranjeunna anu nganjang deui dugi ka ayeuna.

Aya seueur aplikasi pikeun jenis kampanye ieu, sareng upami urang tiasa ngausahakeun sadayana bug, urang ogé bakal nyobian éta pikeun sababaraha klien ogé.

Naon CRM a?

Upami anjeun panasaran naon anu dilakukeun ku Paket Hubungan Palanggan (CRM), AddressTwo parantos ngalakukeun padamelan anu hadé dina ngadokuméntasikeun naon CRM éta dina video ieu:

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.