Ecrebo: Personalisasi Pangalaman POS Anjeun

Resi digital Ecrebo

Kamajuan téknologi nawiskeun kasempetan anu luar biasa pikeun perusahaan pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan. Personalisasi henteu ngan ukur nguntungkeun pikeun bisnis, éta ngaapresiasi ku konsumén. Kami hoyong usaha anu sering urang kenal saha kami, belon kami pikeun papayung kami, sareng masihan rekomendasi ka kami nalika perjalanan mésér dilaksanakeun.

Salah sahiji kasempetan sapertos anu disauran POS Pamasaran. POS singkatan tina Point of Sale, sareng éta alat anu dianggo ku toko ritel pikeun anjeun dipariksa. Teu ilahar pikeun perusahaan gaduh sistem kasatiaan sareng kartu diskon pikeun ngalacak pameseran ka konsumén ... tapi data na sering disusun sareng dianggo engké pikeun dipasarkeun ka aranjeunna ku email atanapi email langsung.

Kumaha upami anjeun tiasa ngaksés data palanggan langsung sareng komunikasi langsung saatos dipariksa? Ieu mangrupikeun kasempetan sareng POS Marketing.

Ecrebo mangrupikeun titik platform penjualan pamasaran anu ngamungkinkeun para pangecér pikeun nganteurkeun nawaran anu ditargét ka palanggan nalika di checkout disarengan kuitansi atanapi resi digitalna. Kalayan leuwih ti 90% transaksi anu lumangsung di toko, Téknologi basis POS Ecrebo ngamungkinkeun para pangecér pikeun nganteurkeun komunikasi pamasaran sasar anu dipersonalisasi pikeun unggal palanggan.

Pelanggan kauntungan tina kéngingkeun tawaran anu relevan sareng insentif anu dikirimkeun ku cara anu merenah sareng henteu ngaganggu. Kakuatan Ecrebo titik pamasaran diobral pikeun merek ngarah kaasup Waitrose (balanjaan), IBU (department store) sareng PANDORA (perhiasan).

Fitur Ecrebo POS Marketing

  • Kupon sasar dina Checkout - Kirimkeun tawaran anu relevan pisan, beuli sareng pesen langsung ka konsumén di toko. Nyetir ningkatkeun penjualan tambihan, ningkatkeun pameuntasan lintas kategori, sareng ningkatkeun kasatiaan palanggan.
  • Panarima Digital Digital - Tawarkeun palanggan anjeun cara anu langkung merenah pikeun nampi sareng nyimpen resi na. Kuitansi digital ningkatkeun pangalaman palanggan sareng muka saluran pamasaran saatos mésér.

e resi ecrebo

PANDORA, salah sahiji mérek perhiasan panggedéna di dunya, ayeuna nganggo Ecrebo pikeun nganteurkeun kuitansi digital di buruan toko Inggris anu kuat 220-na. Panarimaan diemail ka konsumén saatos transaksi sareng kalebet opsi pikeun milih pikeun nampi buletin biasa, ogé paménta umpan balik palanggan, ngamungkinkeun para pembeli masihan koméntar ngeunaan pangalaman di toko.

Kami ogé nganggo resi digital salaku kasempetan pikeun nyungkeun tanggapan ti para pelanggan ngeunaan pangalaman di toko, ngamungkinkeun kami pikeun terus ningkatkeun tawaran. Jo Glynn-Smith, VP Pamasaran, PANDORA UK

Ecrebo data dikintunkeun deui pikeun nyimpen manajer sareng kantor pusat PANDORA UK pikeun ngabantosan perusahaan ngartos kumaha kinerja toko na ogé ngaidentipikasi daérah mana waé pikeun pamutahiran.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.