Douglas Karr dina Tepi Radio Wéb

douglas karr ujung wéb

Ngalaman waktos anu saé sareng rerencangan Erin Sparks dina Ujung Wéb radio (ngalanggan dina iTunes) dinten Sabtu kamari ieu. Kami ngabahas sababaraha infografis, hasil teangan mayar facebook, strategi kontén sareng média sosial. Erin sareng timnya ngahasilkeun acara unggal minggu sanés sareng hirup di Indianapolis. Anjeun tiasa ogé ngupingkeun langsung ngalangkungan WXNT kaca imah.

Upami anjeun henteu kéngingkeun kasempetan pikeun ngadangukeun segmenna - ieu bagian hiji. Pariksa sésa sésa ku langganan Edge of Web Youtube Channel.

Bagian 1:

Bagian 2:

Bagian 3:

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.