EDO: Ngukur Dursasana Konsumén dina Iklan TV

Iklan Télévisi

Nalika jalma ngabahas pariwara digital, aranjeunna sering ngaleungitkeun saluran siaran tradisional sapertos televisi sareng radio. Tapi perusahaan siaran kamari henteu deui ngan siaran… Aranjeunna nuju moto mérek Dursasana sareng panggunaan dugi ka sadetik. Unggal interaksi anu anjeun lakukeun dina jarak jauh anjeun direkam pikeun ngaoptimalkeun pamrograman sareng target iklan. Naon anu janten kaunggulan jasa streaming modéren ayeuna dilebetkeun kana iklan tipi tradisional.

Sarana anu langkung saé pikeun néwak hajat pamésan nyaéta ku nyalabarkeun iklan tipi sareng layar kadua maluruh organik. Konsumén nonton komérsial teras milarian barang dina alat sélulérna atanapi tablet. Hiji perusahaan anu nuju ngarah ngajajarkeun transaksi ieu Edo. Anu mésér sareng anu ngajual iklan TV ngandelkeun data na pikeun ngukur sakumaha hadéna siaran TV nasionalna ngadorong konsumén kana corong pamasaran sareng pameseran na. Aranjeunna parantos ngabuktoskeun sababaraha kali yén papacangan konsumen ngungkabkeun hajat mésér. Aranjeunna nyauran téknologi Milarian Dursasana.

Naon Milarian Dursasana?

Pilarian Dursasana lumangsung nalika konsumen ngarobah tina a panarima pasip tina pesen ka hiji pamilon aktip dina prosés pameseran ku milarian online pikeun tawaran pangiklanna. Ku mastikeun ngajajarkeun siaran iklan sareng kagiatan pamilarian, EDO ngabantosan pangiklan pikeun nungtun konsumén sacara épéktip ngalangkungan corong pamasaranna dugi ka titik transaksi.

Milarian Dursasana: Momen Kaleresan

Kumaha Akad Nikah Iklan TV:

  1. EDO ngukur Dursasana Search konsumen ngalangkungan mérek sareng produk utama, nangkep data cukup butut pikeun tepat atribut Dursasana konsumen kana siaran iklan TV khusus.
  2. Ngagambar dina sét Edo ngeunaan siaran iklan sajarah (TV Ad Database) tim élmu data maranéhna ngembangkeun téhnik statistik anu muka konci wawasan anu bermakna pikeun pembeli iklan sareng anu ngajual.
  3. Klién nganggo wawasan ieu pikeun ngukur kinerja kréatipna, média TV, kampanye TV, sareng upaya pesaingna.
  4. Ahli EDO digawekeun ku klien pikeun nalungtik kana patarosan rumit pikeun ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun kampanye kahareup ku ngasingkeun atribut TV anu paling épéktip dina nyetir Pilarian Dursasana.

EDO ngajajarkeun iklan tipi sareng ngajantenkeunana sareng data pamilarian 24/7 tanpa kedah survey pre / post kampanye. Kalayan EDO, perusahaan tiasa:

  • Ukur kumaha kinerja TV anjeun - Ukur kumaha kinerja kampanye anjeun dibandingkeun sareng kampanye kapengker, sareng naha éta kéngingkeun cekap bagian tina Dursasana Milarian. Ukur kinerja iklan anjeun dina acara langsung sareng integrasi naon waé anu anjeun parantos disponsoran.
  • Optimalkeun bahan kreatif sacara real-time - Laksanakeun tés A / B langsung tina kréatip anjeun dina TV kalayan henteu aya padamelan atanapi persiapan tambahan. Meunteun Dursasana konsumen pikeun tiap pendekatan, teras ngaoptimalkeun rencana kreatif sareng rotasi anjeun.
  • Terang dimana média anjeun nyetir papacangan mérek - Enol dina jaringan, acara, atanapi dayparts anu ngajalankeun hubungan merek pangageungna, teras nimpa data biaya pikeun nembongkeun ROI.
  • Patokan ngalawan kampanye pesaing - Ngartos dimana kampanye batur damel sahingga anjeun tiasa bersaing langkung épéktip. Data EDO sapinuhna sindikasi sareng teu kedah inpormasi klien swasta.
  • Ketok ahli EDO pikeun éksplorasi anu langkung jero - Timna bakal ngabantosan anjeun ngasingkeun sareng nganalisis nilai relatif tina sagala atribut anu béda dina siaran iklan TV. Ngartos pangaruh tina pilihan anu anjeun buat sapertos format iklan, durasi iklan, segmen khusus, atanapi integrasi, sareng panempatan dina segmen komersial.

Nyuhungkeun Demo Demo

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.