Didik Pamaca Anjeun

blogging tamu

Urang sadayana mimiti dimana-mana!

Kuring ngobrol sareng rerencangan wengi ayeuna ngeunaan Jejaring Sosial sareng pikahareupeun kuring dina Industri. Kuring ngagaduhan tuang siang anu inspirasional anu hebat sareng sobat dalit, Pat Coyle, minggu kamari. Kuring kantos janten téknolog… jack sadaya perdagangan, master of none… dugi ka ayeuna. Taun kamari kuring leres-leres museurkeun perhatian kuring kana épolusi Internét.

Garis paguneman, siaran pers, pamasaran, berita sareng paguneman leres-leres kabur. Garis téknologi ogé, sareng XML, RSS, blogging jeung SEO. Laju urang gerak téh matak pikaresepeun. Teu aya fasilitas diajar pendidikan tinggi anu tiasa ngawangun kursus. Gancang anjeun mendesain kurikulum, éta bakal kadaluarsa. Éta salah sahiji alesan kunaon gaduh jalma sapertos kuring anu gaduh kecanduan téknologi penting pisan.

Eusi blog abdi bénten-bénten antara anu ngamimitian sareng anu ngahaja. Kuring ngadorong diri pikeun ngadidik, ékspérimén, sareng nguji sadayana platform sareng téknologi pangénggalna supados kuring dina posisi kapercayaan sareng kaahlian diantara raka kuring. Sajauh ieu, saé pisan ... Abdi nampi pangakuan éta!

Kuring henteu bakal pernah diajar deui upami henteu pikeun sadaya sumber sanés anu parantos ngabagi pangalaman aranjeunna online. Éta alesan kunaon kuring sering mundur kana kedudukan sareng nyayogikeun sudut pandang pemula. Sasaurang nyéépkeun waktos pikeun kuring sareng kuring hoyong males ni'mat! Diajar ngeunaan barang ieu tiasa nyingsieunan, kuring hoyong ngadorong jalma-jalma, henteu isin sareng ngeureunkeunana. Sababaraha anjeun panginten maca sababaraha éntri kuring sareng nyarios, "Henteu duh!". Henteu kunanaon ... ngan ukur lengket sareng kuring sareng kami bakal balik kana tingkat anjeun dina waktos anu lami.

NgajarkeunÉta pisan inti blog kuring. Abdi hoyong ngalakukeun langkung seueur tibatan ngadaptarkeun tautan sareng berita - kuring leres-leres hoyong nyarios tina posisi anu bakal ngadidik batur supaya aranjeunna tiasa nyandak kaputusan. Tina sadaya tina ratusan eupan anu kuring baca, aya sakedik anu aya gunana pikeun pangguna-tungtung atanapi bisnis. Abdi hoyong janten saringan kanggo inpormasi éta, média anjeun, pituduh anjeun.

Kumaha kabar kuring? Entong nyéépkeun kritik ... Kuring gaduh sababaraha ratus jalma nganjang kana situs éta unggal dinten, tapi saeutik pisan anu nyatana. 20+ persén anjeun datang deui-deui. Naon anu kuring lakukeun kalayan saé? Abdi panasaran! Ogé, kuring perhatoskeun yén aya seueur kunjungan ti luar Amérika Serikat Abdi hoyong pisan ngadangukeun tanggapan anjeun!

Ieu tip anyar pikeun anu énggal sareng pangalaman. Kuring ayeuna bakal yakin pikeun nyimpen tip kana akronim anu funky anu teu dipikaharti ku jalma anyar. sakumaha anu abdi terang, ieu mangrupikeun fitur desain sakedik halaman wéb. Éta sanés tautan, tapi éta nyayogikeun sakedik langkung rinci upami pangguna henteu ngartos naon anu dimaksud akronim atanapi frasa ku ngan saukur mousikeunana.

Kieu carana dilakukeun (diénggalan nuhun kana tip ku anu maca kana akronim tag):

sakumaha anu abdi terang

Anjeun tiasa ogé ngalakukeun ieu sareng bentang tag nganggo gelar unsur:

sakumaha anu abdi terang

Kuring yakin kuring tiasa ngalungkeun tombol éditor énggal atanapi lebet kana WordPress pikeun ngokolakeunana ... panginten engké waé engké!

Hatur nuhun deui pikeun maca! Émut yén urang sadayana ngamimitian dimana-mana! Didik pamiarsa anjeun.

5 Komentar

  1. 1

    Saur blog anjeun saé. Kuring kantos sakitar sababaraha kali kanggo maca tulisan anjeun jadi kuring pikir anjeun ngalaksanakeun leres. Upami, saurna, anjeun gaduh pamiarsa balik deui pikeun langkung ... naha anjeun henteu suksés?
    Tetep nepi karya alus.

  2. 2

    http://learningforlife.fsu.edu/webmaster/references/xhtml/tags/text/acronym.cfm
    anggo tag akronim kanggo ieu.
    gaya inline mangrupikeun hal anu paling parah anu tiasa anjeun laksanakeun, sabab upami anjeun badé ngarobih gaya akronim anjeun (anjeun hoyong robih tina garis putus jadi garis titik-titik) anjeun kedah ngarobih unggal akronim.
    gaya tag akronim dina file .css anjeun langkung saderhana.
    hiji hal deui: pamiarsa layar pikeun buta bakal beroperasi langkung saé dina situs anjeun, upami anjeun nganggo tag xhtml anu leres pikeun anu leres.
    permios

  3. 3

    Rugjeff,

    Hatur nuhun pisan! Kuring kedah ngalakukeun tulisan ngeunaan blogging suksés sababaraha dinten engké. Kuring pasti henteu ngukur ku stats sareng penghasilan. Éta ngeunaan koméntar anu hadé sapertos anjeun.

    Doug

  4. 4

    hei!

    Nuhun kang! Kuring kantos maca ngeunaan tag akronim jaman baheula tapi rada ati-ati ngeunaan ngagunakeunana. Nanging, kumargi katingalina patuh XHTML sareng standar ... Kuring bakal némbakan.

    Hatur nuhun pisan!
    Doug

  5. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.