Kumaha Épéktip Naha Live Streaming Pikeun Merk anjeun?

video streaming langsung

Nalika média sosial terus ngabeledug, perusahaan dina usaha anu ngembang pikeun cara anyar ngabagi kontén. Baheula, kaseueuran bisnis nyangkut blogging dina halaman wéb na, anu asup akal: sajarahna mangrupikeun cara anu paling murah, paling gampang, sareng paling hemat waktos pikeun ngahasilkeun kasadaran mérek. Sareng nalika ngawasa kecap tinulis tetep penting, panilitian nunjukkeun yén produksi kontén pidéo mangrupikeun sumber anu henteu kakoncara. Langkung khususna, produksi kontén pidéo 'live streaming' ngabuktoskeun pikeun ngabantosan jangkauan mérek.

Urang Hirup Dina Generasi FOMO

Ieu FOMO (sieun leungit kaluar) generasi. Pangguna henteu hoyong sono kana acara langsung kusabab kasieunan yén aranjeunna bakal rumaos katinggaleun, atanapi teu kapilih. Éta sapertos olahraga. Anjeun teu tiasa ningali ulangan gim gedé tanpa ngaraos rada terputus tina tindakan. Nah ayeuna ideu ieu nuju gampang kana dunya pamasaran digital liwat jasa sapertos kitu Facebook Live, Youtube Live Stream, sarta Periscope.

Ngahontal organik

A conundrum seueur pemasar mendakan nyalira naha ngahasilkeun poto atanapi video. Upami anjeun ngalaman masalah dina mutuskeun dua, hiji panilitian nembé tiasa ngawartosan kaputusan anjeun. Numutkeun kana Media Sosial Dinten, Pidéo Facebook ngagaduhan jangkauan organik anu langkung ageung 135% tibatan postingan poto. Tambih Deui, nunjukkeun jumlah waktos anu langkung ageung dina nonton pidéo, aranjeunna ngajantenkeun pangguna mikirkeun mérek anjeun langkung lami tibatan gambar anu sakedap.

Langsung vs. Pra-Dirékam

Dina hal pidéo langsung vs. anu tos dirékam, ulikan anu sami ngungkabkeun yén pangguna bakal nyéépkeun 3x langkung lami nonton video langsung dina pidéo anu henteu langsung hirup. Facebook saprak parantos kaluar sareng nyarios yén aranjeunna bakal ngutamakeun pidéo langsung tibatan henteu langsung pidéo dina eupan pangguna, hartosna aranjeunna bakal muncul langkung luhur sareng pangguna bakal langkung dipikaresep ngeklik éta.

Nyambungkeun Pamaké Pikeun Halaman Usaha Facebook Anjeun

Naha anjeun ngagaduhan halaman bisnis Facebook anu anjeun badé promosikeun? Seueur mérek anu sateuacanna Twitter sareng pengikut Instagram keur Facebook langsung pemirsa. Tujuanana nyaéta pikeun ngajalankeun pemirsa pidéo ka halaman Facebook perusahaanna, sareng pamustunganana halaman wéb na. Kalayan langkung ti 8 milyar pandangan rata-rata per dinten, médium ieu sigana bakal mayar dividen kanggo seueur, sareng ngabantosan usaha ngawangun basis konsuménna. Facebook ogé nyarioskeun ngeunaan ngalaksanakeun eupan berita video khusus supados konsumén tiasa ngaliwat kana eusi video anu aranjeunna peryogikeun.

Ngajawab Pertanyaan Konsumén

Alesan anu pangsaéna pikeun hirup streaming nyaéta pikeun ngarobih patarosan sareng masalah konsumén anjeun. Merek di Facebook, Periscope, sareng Youtube milih pikeun ngayakeun acara pidéo langsung anu ngamungkinkeun para pangguna ngetik dina patarosan liwat jandéla obrolan sareng nampi réspon langsung 'sacara pribadi'. Seueur usaha ngalaksanakeun ieu langkung jauh pikeun ngalebetkeun selebriti dina sési AMA (naroskeun naon waé). Ieu dimana inohong anu populér sapertos Serena Williams bakal muncul langsung dina saluran Youtube Nike pikeun ngajawab patarosan ti peminat anu muja. Merek mendakan sési pidéo panjang ieu épéktip dina merangsang papacangan pangguna sareng generasi kalungguhan. Tambih Deui, aranjeunna nambihan touch of flair sareng kapribadian kana produk.

Mutuskeun naon anu pangsaéna pikeun produk anjeun

Identipikasi target pemirsa anjeun pikeun mutuskeun naha streaming langsung mangrupikeun pilihan anu saé pikeun mérek anjeun. Resep sareng naon waé jinis kontén, éta kedah kualitas luhur. Anjeun teu tiasa linggih di payuneun webcam bari nyarios dina monoton, ngarepkeun konsumén badé sumping ka anjeun dina rompok. Eusi pidéo cukup sesah pikeun dihasilkeun, tapi sahenteuna aya anjeun ngagaduhan kamewahan kanggo ngédit. Kalayan pidéo langsung, anu anjeun tingali nyaéta anu anjeun kéngingkeun. Pastikeun pikeun nyiapkeun ku sadar tujuan masing-masing vidéo sareng ngajaga pemirsa di payuneun pipikiran.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.