eHarmony Ngaluncurkeun Situs Ngadamel Cocog pikeun Padamelan… Srsly

Ditingkatkeun Karir

Situs milarian padamelan mangrupikeun récéh belasan. Aya seueur diantara aranjeunna sababaraha diantarana malah nyobian ngabedakeun diri ku ngaku, "the eHarmony" kanggo padamelan. Numutkeun kana Dr Neil Clark Warren, Ngadegkeun eHarmony, "Éta henteu." Ayeuna perusahaanna ngagaduhan produk anu sah pikeun ngabuktikeunana sareng éta langkung pinter sareng canggih tibatan anu anjeun panginten.

Warren sareng tim produkna ngaluncurkeun Karir Luhur ku eHarmony di Los Angeles minggu kamari. (Panyingkepan, aranjeunna mangrupakeun palanggan PR ti élastisitas, perusahaan anu kuring damel, ngalangkungan Strategi Bermerek.) Platform nyandak pendekatan algoritma cocog nikah tina platform aslina sareng nerapkeun kana masalah cocog padamelan. Tapi aranjeunna ati-ati pikeun ngajelaskeun yén éta sanés algoritma kencan / perkawinan macét kana situs pamilarian padamelan.

"Kami nganggo filsafat anu sami tina pangalaman urang ngawangun mesin eHarmony sareng naroskeun patarosan anu sami ngeunaan cocog padamelan," jelas Steve Carter, Wakil Présidén Pertandingan di eHarmony, tapi sacara umum tanggung jawab téknologi di tukang ngaluhurkeun Karir. Anjeunna sareng timnya ngawangun algoritma anu misah anu nyandak data tina anu milari padamelan sareng data ti calon pengusaha teras cocog sareng aranjeunna sapanjang 16 faktor konci, sapertos 29 faktor hubungan anu dianggo panilitianna dina produk eHarmony. 16 faktor pasti dipiboga, tapi éta kagolongkeun tilu émbér utama fokus: Kapribadian, Budaya sareng Hubungan.

Janten pikeun ngagolakkeunana, aranjeunna parantos nyiptakeun padamelan padamelan, sanés jasa milarian padamelan, anu perusahaan tiasa mayar kanggo langganan kumargi, sacara tiori, éta tiasa ngabantosan organisasi nyewa karyawan anu langkung pas, gaduh langkung kasempetan pikeun suksés sareng tetep sareng perusahaan langkung lami. Éta henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun produktivitas tapi ngirangan biaya anu héran pikeun nyewa jalma anyar. Perputaran, sakumaha anu aranjeunna carioskeun di dunya SDM, mangrupikeun jengkar.

Anu milari padamelan tiasa nganggo situs gratis sareng ngagaduhan angkét tipe kapribadian anu diarepkeun dina prosés pasantrén. Ti dinya, situs éta nyarankeun pengusaha anu pas pikeun kapribadian anjeun, kabutuhan budaya, pangalaman sareng anu sapertos kitu. Upami anjeun kantos nyandak padamelan ngan ukur gancang sadar yén anjeun henteu leres-leres cocog sareng resep budaya, anjeun tiasa ningali kauntungan masing-masing tina hal sapertos kieu.

Sareng sakumaha anu anjeun ngarepkeun ti ahli hubungan, Warren ngalaksanakeun sagala rupa korélasi sareng statistik anu pikaresepeun ngeunaan kumaha upami anjeun henteu bahagia dina padamelan anjeun, éta nembus kahirupan pribadi anjeun, hubungan, kaséhatan sareng seueur deui. Janten, intina, Career Luhur bakal ngajawab éta tiasa ngabantosan perusahaan ngagaduhan padamel anu langkung bahagia anu hirup langkung bahagia sareng yada yada.

Patarosan abdi, anu kuring pasang aksi ka anjeun jeung bakal resep eupan balik anjeun dina komentar, ieu:

  • Naha psikologi sareng hubungan manusa leres-leres digodog kana algoritma anu disetir ku survey? Janten pamirsa anu cerdas dina téknologi, sangkaan kuring anjeun bakal nyarios "enya" tapi kumaha upami faktor kasalahan manusa nalika asup? Nalika kuring milari padamelan, kuring langkung pas nyarios naon anu kuring anggap perusahaan hoyong tibatan naon anu kuring leres-leres ngaraosan, pikir atanapi percanten ngeunaan kuring salaku calon. Sanaos Karir Luhur henteu disiapkeun salaku resume atanapi situs pamilarian, méntalitas ngeusian formulir éta bakal janten salah sahiji, "Kumaha saur calon dunungan anu kuring pikahoyong?"
  • Perusahaan nyoko kana téknologi pikeun sagalana ti pamasaran dugi ka ranté suplai sareng sajabina. Tapi naha aranjeunna kersa percanten kana algoritma anu bakal dipilih, atanapi pilih calon calon padamelan? Éta langkung saé langkung saé tibatan mariksa halaman Facebookna pikeun gambar bir bong, sareng karir Elevated Careers moal janten kaputusan pangiring akhir pikeun saha waé, tapi kumaha daék nanem modal dina téknologi operasi HR, leres?
  • Naon anu kajantenan pikeun perékrut anu dibayar kanggo nempatkeun calon nalika pertandingan kapribadian / budaya / hubungan tiasa dianggo ngalawan anu milarian padamelan?
  • Sakumaha jarak pendekatan sapertos kieu? Naha urang tiasa ngembangkeun algoritma pikeun nyocogkeun agénsi sareng klien? (Abdi resep ningali data éta. Héh.) Pastina pendekatan anu sami tiasa dilarapkeun pikeun hubungan vendor sareng mitra. Tapi éta meryogikeun sababaraha tingkat penilaian pihak katilu pikeun organisasi anu kalibet. Sabaraha perusahaan réalistis bakal muka panto pikeun uji kapribadian organisasi?

Kuring mendakan Karir Luhur narik. Éta bakal pikaresepeun ningali éta dina karya. Janten patarosan anu tetep aya: Kumaha saur anjeun? Naha anjeun bakal nganggo éta salaku manajer Ngiring upami anjeun ngagaduhan aksés? Naha anjeun bakal nganggo éta pikeun milarian padamelan? Koméntarna milik anjeun.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.