Kumaha Kumaha Anjeun Dibandingkeun sareng 400 Pemasar Anu sanés?

2014 tren digital infographic ektron

Kami parantos sababaraha rapat anu luar biasa sareng perusahaan perusahaan bubar. Aranjeunna ngagaduhan sagala tantangan anu tiasa anjeun pikirkeun - tim alit, struktur perusahaan, waralaba, ecommerce… jalanna. Kana waktosna, aranjeunna parantos mekar sareng tim alitna janten pondok-pondok téknologi anu janten beuki hésé diatur. Tugas urang nyaéta peta kaluar strategi maranéhanana sareng ngajalankeun biaya na turun ku museur sareng investasi dina solusi anu fleksibel. Éta sanés tugas pikeun anu pingsan dina haté.

Nalika urang linggih di méja, tim sering janten isin sareng frustasi dina seueur sela yén aranjeunna parantos kabuka atanapi kurangna kagancangan dina nyoko kana téknologi anyar. Sigana iraha kuring pendak sareng perusahaan timna ngagaduhan réaksi anu sami. Sumberdaya pamasaran mangrupikeun méwah dina ékonomi ieu sareng perusahaan henteu kedah isin sabab teu tiasa ngajaga. Industri bergerak gancang, sareng ampir platform anu diperjuangkeun pikeun dolar pamasaran - matak lieur kaluar tina para pemasar anu parantos ditarik ka unggal arah.

Kumargi kitu, éta sok pikaresepeun ngarasa saolah-olah anjeun henteu ngalakukeun goréng teuing. Proyék ieu panalitian éksténsif ti Ektron bakal ngabantosan anjeun ... sareng bahkan panginten anjeun raoseun ngeunaan kamajuan anu anjeun parantos lakukeun sareng peta jalan anu anjeun lakukeun. Kasempetan, anjeun panginten payuneun kurva!

Ektron ngalaksanakeun proyek panilitian anu jembar pikeun langkung ngartos kana pergeseran sareng tren di Marketing Digital sareng Téknologi Pamasaran pikeun 2014. Aranjeunna naros ka Pemasar, ahli IT, pamekar, sareng panulis kontén di perusahaan di sagala rupa industri wawasan na ngeunaan strategi sareng tren digital. 400 halaman wéb sareng ahli agénsi digital masihan opini.

Infographic ngalangkungan halaman badarat sareng panggunaan aksi-to-action, nyiptakeun kontén, search engine optimization, analytics, pamasaran média sosial, pamasaran inbound, personalisasi, nargétkeun, pamasaran mobile, integrasi, uji coba / a, desain wéb anu responsif sareng naha ayeuna nuju dilaksanakeun, rencanana pikeun dilaksanakeun, atanapi bakal dilaksanakeun dina waktos anu payun. Kasimpulanna nyaéta aya tekenan taun ayeuna nyiptakeun eusi, sasaran sareng personalisasi.

2014-digital-trend_infographic

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.