El Toro: Target IP-Target, Cookieless Geographic Advertising

Targeting El Toro IP

Kami nembé diwawancara Marty Meyer dina platform iklanna anu luar biasa, El Toro. Kanggo perusahaan mana waé anu ngalaksanakeun kampanye geotarget, anjeun terang kumaha sesahna prosés ieu. Alamat IP teras-terasan robih, sareng ngabuktoskeun akurasi na mangrupikeun tantangan anu penting. Éta anu dimiliki propriétari, téknologi patén-pending anu ngawasa El Toro ka para klienna.

unggal El ToroProduk intél intél IP na asalna tina algoritma Targeting IP anu nyababkeun cukup rame di industri. Ieu sababaraha produk anu paling kawéntar:

  • Target IP Rumah Tangga - Target IP henteu nganggo cookies, sareng éta répolusionér dina dunya iklan digital. Algoritma IP dipaténkeun El Toro tangtoskeun alamat IP dumasar kana alamat fisik, anu teras dianggo pikeun panargetan iklan digital tepat dina tingkat IP / router. Target IP Rumah Tangga aya manpaatna pikeun pangiklan sabab ngalebetkeun data offline; nyaéta daptar pamilih anu kadaptar, basis data palanggan, data samodel, sareng data surat langsung.
  • Balikeun Tempat - Venue Replay ngamungkinkeun anjeun néwak ID Alat Jalma dina acara anu aranjeunna hadir, dimana aranjeunna damel, dimana aranjeunna diajar, dimana aranjeunna balanja, sadayana kalayan niat badé ngiklankeun ka pamirsa anu nilai tinggi ieu. Hal ieu dilakukeun ku ngagunakeun geoframing, téknologi anu diciptakeun ku El Toro. Kalayan Replay Tempat, El Toro bahkan tiasa balik dina waktos sareng néwak alat tina kajadian anu kajantenan dugi ka 6 bulan ka pengker! Tempat Replay teras atribut alamat bumi anu sigana tina alat-alat anu katingali dina acara anu dipilih. Ti dinya, urang tiasa nargétkeun éta jaringan bumi sareng iklan spanduk digital nganggo téknologi perdana kami, IP Targeting.
  • Reverse Append - El Toro tiasa nyandak alamat IP anu didatangan ku situs anonim, sareng ngajalankeunana ngalangkungan alamatna Reverse Append algoritma nangtukeun alamat bumi atanapi kantor fisikna. Atanapi nganggo cara anu sanés, urang nyandak alamat IP anu teu dikenal situs, milari alamat fisikna, sareng ngamungkinkeun mérek pikeun ngintunkeun potongan surat langsung anu ditargetkeun ngaliwatan salah sahiji mitra surat langsung anu dipilih El Toro dina 48 jam ti kunjungan situs.
  • Digital Movers Anyar - Digital New Movers (DNM) ditawarkeun dina langganan 6 bulan sareng 12 bulan. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta milih kode ZIP, kota, sareng / atanapi nyatakeun anu anjeun badé sasaran, lebetkeun kesan bulanan, unggah bahan kréatip sareng putuskeun naha anjeun badé sasaran Pra-Movers, Escrow, sareng / atanapi Post-Movers. Sistem El Toro ogé programmatis, ngamungkinkeun anjeun linggih sareng nargétkeun pamindah énggal kadua inpormasi janten sayogi.

El Toro diwanohkeun ka kami liwat mitra kami di Digital Charisma. Upami anjeun perusahaan anu hoyong nyobian sababaraha kampanye atanapi milari inpormasi tambihan, hubungi mitra kami di Digital Charisma:

Ngamimitian sareng El Toro

Upami anjeun gaduh bisnis, agénsi iklan, firma politik, atanapi perusahaan Fortune 500 atanapi pangiklan anu hoyong damel langsung sareng El Toro:

Gawe sareng El Toro

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.