Strategi Pemasaran Kandungan Pilkada AS 2012

imah bodas gov

Ayeuna katingalina jalma-jalma payun jelas (putra Libertarian kuring moal satuju), sigana duanana kamp parantos netep sareng strategi online parantos dimimitian! Halaman wéb Whitehouse nyalira parantos dirobih janten hiji halaman badarat raksasa pikeun néwak alamat email, ngabutuhkeun yén anu nganjang diklik pikeun kéngingkeun inpormasi naon waé:

imah bodas gov

Whitehouse ogé sacara rutin ngaleupaskeun infografis… dina Hutang Nasional, harga béngsin, Komo tingkat pasukan di Irak. Kuring lumayan kagum yén metodeu ieu parantos diadopsi - tapi rada kuciwa yén aranjeunna rada nyimpang dina administrasi. Abdi hoyong ningali sababaraha infografis ngeunaan naon anu henteu saé ogé - sareng sababaraha penjelasan ngeunaan usaha-usaha pikeun transparansi lengkep.

Halaman wéb kampanye ogé ngahijikeun taktik tambihan. The Life of Julia, salaku conto, mangrupikeun grafik inpormasi interaktif anu nyandak pangunjung ngalangkungan kumaha kampanye hoyong ngabantosan awéwé salami kahirupan aranjeunna:
kahirupan julia

Ngaleupaskeun inpormasi sapertos kitu sareng harga, sanaos, sareng Life of Julia palaksanaan parantos seueur dikritik sareng didamel deui - ieu mangrupikeun Kahirupan Julia numutkeun Libertarians:
kahirupan Julia Libertarian

Kampanye Mitt Romney ngahijikeun téknologi pang anyarna ogé, sareng infografis anu bentang ti Kelas Tengah, Pamuda, infografika Hispanik anu nampilkeun pandangan anu béda dina ékonomi sareng pangaruhna kana bagéan ieu. Ogé, aranjeunna parantos nyayogikeun analogi ieu ngeunaan anggaran féderal:

Romney 2012 Babandingan Anggaran

Kaum Republik tetep sigana rada lambat nalika nyandak nalika leres-leres nyambungkeun sareng jalma-jalma liwat média sosial. The Life of Julia tiasa seueur dikritik, tapi éta ogé taktik anu ngahubungkeun langsung sareng pamilih awéwé sareng sacara pinter dibagi kana unggal kelompok umur. The Life of Julia moal ngarobih sora para kritikus ... tapi éta tiasa ngajantenkeun sora pemirsa anu ditargetkeun anu panginten ngagaduhan masalah anu sami sareng anu dicarioskeun ku Présidén Obama. Éta sanés strategi anu goréng.

Kitu cenah - pendapat kuring umum ngeunaan pamasaran pamilihan umum Présidén Obama henteu katingali ampir dipoles sakumaha strategi pamilihan aslina. Kuring nempatkeun létah dina tulisan pipi (anu ngagaduhan seueur jalma ambek), naroskeun naha Obama mangrupikeun Vista salajengna dumasar kana padamelan luar biasa anu aranjeunna lakukeun. Kuring henteu ngritik Présidén Obama - kuring masih kagum sareng momentum sareng kampanye anu narik anjeunna ngajalankeun anu narik perhatian para nonoman Amérika sareng pamilih ayun.

Kuring yakin aya nada anu béda pisan kana strategi pemasaran pamilihan ayeuna. Éta henteu ngagaduhan cita-cita idealis anu sami. Dibikeun sababaraha taun ka pengker ékonomi anu dahsyat sareng pengeluaran anu masif, nada na rada solem… kalayan rada muter-muterkeun angka-angka, langkung jelasna tina positipna, sareng seueur alesan pikeun anu négatip. Abdi henteu nyebatkeun éta kampanye anu goréng - ngan nada anu béda pisan sareng anu aslina. Urang bakal ningali naon ngahasilkeun na, sanajan! Ningali ka langkung seueur pamasaran eusi pikeun sadaya pihak anu kalibet!

CATETAN: Politik sok sesah ditutupan a pamasaran blog sareng, sanaos unggal usaha, kuring yakin yén anjeun anu janten pendukung masing-masing calon bakal ngritik sinyalna kuring di dieu. Kuring henteu nyobian bash saha waé atanapi ngadukung saha waé - ngan ukur koméntar kana stratégi anu dikaluarkeun. Punten simpen trolling anjeun pikeun calon sareng situs politik anu sanés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.