Plugin WordPress: Buka Video Dina Lightbox sareng Elementor

Tombol Elementor Muka Video Lightbox

Kami parantos ngadopsi halaman wéb sareng klien anu diwangun ku Elementor, plugin éditan drag and drop drop anu hadé pikeun WordPress anu ngarobih kumaha gampangna ngawangun perenah anu rumit sareng indah anu responsif ... tanpa program atanapi kedah ngartos kode pondok.

Elementor memang ngagaduhan sababaraha watesan, salah sahijina kuring ngajalankeun damel dina situs klien. Éta ngan saukur hoyong tombol anu muka pidéo dina Lightbox ... hal anu henteu ditawarkeun Elementor. Anjeun tiasa ngalaksanakeun masalah nganggo gambar nganggo atanapi henteu nganggo tombol play… tapi Elementor ngagaduhan elemen tombol anu saé. Kuring reuwas aranjeunna henteu nawiskeun ieu kaluar tina kotak.

Untungna, aya plugin pikeun éta!

Add-Ons Penting pikeun Elementor

Untungna, aya sababaraha tambahan tambahan pikeun Elementor kaluar di pasar. Anjeun kedah ati-ati pisan nalika milih pamekar plugin. Gaduh situs WordPress diwangun dina Elementor nyiptakeun kagumantungan kana Elementor. Teras, gaduh tambihan anu diwangun ku vendor sanésna nyiptakeun kagumantungan anu sanés. Éta penting pikeun kasuksésan situs WordPress anjeun pikeun mastikeun yén pamekar plugin ngagaduhan seueur pamasangan sareng penghasilan anu pakait pikeun ngajaga sareng ningkatkeun plugins nalika versi WordPress sareng Elementor diperbarui.

Salah sahiji plugin anu hébat nyaéta Add-Ons Penting pikeun Elementor. Kalayan langkung ti 800,000 instalasi, plugin na tiasa janten plugin add-on elemen paling populér pikeun Elementor dina pasaran. Fitur konci dina plugin ieu nyaéta kamampuan pikeun gampang nambihan sareng ngonpigurasikeun lightbox pikeun halaman wéb WordPress anjeun anu diwangun ku Elementor.

Tombol Lightbox Elementor

Sakali anjeun masang édisi anu mayar tina ésénsial Add-Ons kanggo Elementor plugin, aktipkeun Lighbox & Modal pitur pikeun ningali unsur dina elemen Elementor anjeun. Teras Anjeun tiasa milarian sareng nyeret kana halaman anjeun kalayan gampang:

elementor lighbox modal

Maka anjeun bakal hoyong ngarobih sababaraha setélan pikeun unsur:

  • Atur Setélan> Pemicu kana Tombol Pencét
  • Atur Setélan> Ketik kana kancing
  • Atur Setélan> Tombol téks
  • Atur Eusi> Ketik kana Tautan ka Halaman / Video / Peta
  • Atur Eusi> Nyayogikeun Halaman / Video / Peta URL kana URL Pidéo anjeun

Anjeun teras tiasa ngarobih gaya na kotak gaya upami diperyogikeun. Mangrupikeun pangalaman anu lancar antara tambahan ieu sareng Elementor.

tombol lightbox elemen

Sedengkeun fitur éta sasarengan panginten pantes mayar, plugin ésénsial Essential Add-Ons pikeun Elementor ngagaduhan seueur fitur sanés anu kalebet duanana dina versi gratis sareng anu mayar. Catetan: Fungsi Lightbox aya dina vérsi anu mayar.

Add-Ons Penting pikeun Elementor: Unsur Gratis

Versi gratis ngagaduhan sababaraha elemen dasar anu tiasa ditambihan:

  • Info Box - Pintonan inpormasi konci kalayan jinis Box Info ku nambihan Ikon Di Luhur sareng nambihan épék animasi.
  • Akordion canggih - nembongkeun eusi, aktipkeun ikon toggle, eusian bagian akordion sareng téks anu dipikahoyong & janten katingali interaktif pikeun pemirsa.
  • Woo Produk Grid - Showcase produk WooCommerce dimana waé sareng ningalikeun produk dumasar katégori, tag, atanapi atribut. Gampang nambihan épék hover dina perenah supados ngajentul.
  • Kotak Flip - Paméran kontén éndah kalayan flip kénca / animasi katuhu dina mouse hover.
  • Tab canggih - nembongkeun inpormasi konci ku cara interaktif anu ngadukung desain tab anu disarangukeun khusus pikeun mikat audién dina hiji conto.
  • bedah Table - Nyiptakeun tabel harga produk anu épéktip sareng gaya anu sampurna pikeun langkung seueur penjualan ti calon pembeli anjeun.
  • Gambar Akordion - Nyorot gambar anjeun nganggo hover anu endah sareng épék épék nganggo EA Image Accordion. 
  • Pasang Grid - nembongkeun sababaraha tulisan blog dina tata perenah grid. Anjeun tiasa milih tata perenah anu anjeun pikaresep tina setélan perenah, nambihan animasi pikeunna, sareng ngajantenkeun katingalina interaktif pikeun nu nganjang.
  • Panggero pikeun Aksi - Gaya eusi Call To Action anjeun, warna, sareng kaitkeun pikeun ngarahkeun pangunjung kana tindakan anu dipikahoyong.
  • undur - Ngawangun sareng mendesain timer tina pilihan gaya anu béda.
  • Pasang Kala Waktu - ningalikeun tulisan blog, halaman, atanapi tulisan khusus dina tata ruang nangtung anu endah. Anjeun tiasa nyetél jumlah tulisan anu anjeun pikaresep, nambihan épék anu luar biasa, overlay gambar, tombol, sareng anu sanésna pikeun narik minat audién.
  • Galéri anu tiasa disaring - Tembongkeun gambar sareng kategori anu misah, Gaya Gaya, sareng ngarobih desain sadayana pikeun mastikeun tampilan anu luar biasa.

Unduh Add-Ons Penting pikeun Elementor

Add-Ons Penting pikeun Elementor: Unsur Mayar

Kalayan vérsi anu mayar, anjeun kéngingkeun seueur ton unsur anu leres-leres nyayogikeun kamampuan maksimal dina téma basis Elementor anjeun.

  • Lightbox & Modal - paméran pidéo anjeun, gambar, atanapi kontén sanés ku popup. Anjeun tiasa nyetél tindakan pemicu anu dipikahoyong, nambihan animasi, sareng nyetél perenahna pikeun maksimalkeun pungsi papacangan.
  • Babandingan Gambar - nguatkeun pembeli poténsial anjeun pikeun ngabandingkeun antara dua gambar produk anjeun (Baheula lawan Anyar) ku cara anu endah.
  • Logo Carousel - pilih pangaruh karusél kahayang anjeun, tambahkeun logo sareng gayakeun kaluaranna pikeun nembongkeun sadaya palanggan atanapi mitra anjeun kalayan éndah.
  • Pangaruh Paralaks - kéngingkeun pangunjung anjeun ngalaman situs anjeun kalayan pangaruh paralaks multi-lapisan anu bahkan ngahijikeun interaksi mouse.
  • promo - Tambihkeun judul anu pikaresepeun, eusi jero, eusi mouseover, sareng gambar anu saé pikeun narik perhatian pangunjung anjeun.
  • Toggle Eusi - Tambihkeun pangaruh hover kana kontén anjeun anu nyorot bédana anu anjeun pikahoyong pikeun pengunjung pikeun difokuskeun.
  • Google Maps - Konpigurasikeun unsur peta, tambahkeun ikon spidol, sareng jantenkeun interaktif pikeun anu datang.
  • Pangaruh partikel - tambahkeun bagian kreatif dina halaman wéb anjeun pikeun ngajantenkeunana menonjol.
  • Kartu interaktif - bawa kamampuan maju sapertos ngagulung internal sareng pangaruh hover ka blok eusi anjeun.
  • Kandungan ditangtayungan - ngawatesan eusi ku kecap konci atanapi ku peran pangguna.
  • Blok Pos - tampilkeun tulisan blog anjeun kalayan sababaraha gaya unik nganggo kakuatan CSS Flex modern. Anjeun tiasa milih tata perenah, nambihan animasi, nambihan ikon, sareng gaya sadayana - kalebet épék hover.
  • Alat canggih - tambahkeun tooltips di luhur sareng handap eusi.
  • Hiji Halaman Napigasi - ngawangun halaman wéb halaman sareng ngan ukur sababaraha klik nganggo Elementor.
  • Slider Kasaksian - nyiptakeun papan kasaksian interaktif anu méréskeun sababaraha ulasan kalayan éndah dina hiji daérah eusi.
  • Instagram - nyekel perhatian pangunjung situs anjeun sareng ngajalankeun langkung seueur pengikut Instagram ku nunjukkeun eupan Instagram dina situs anjeun.
  • Gambar Hotspot - tambahkeun area hotspot gambar sareng tooltip khusus, supados pangguna tiasa mencét kana hotspot pikeun ngungkabkeun téks anu aya hubunganana.

Pilihan sareng plugin anu kuring leres-leres ngahargaan nyaéta kamampuan pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun unggal elemen ieu dina situs. Ieu ngawatesan overhead tina skrip masing-masing fitur anu ditambihan kana situs anjeun.

Unduh Add-Ons Penting pikeun Elementor

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.