Situs Web Elementor Cloud: Bangun Situs WordPress Elementor anjeun Dina Hosting Dedicated anu Dirojong Sapinuhna Ieu

Elementor Cloud Website WordPress Hosting

Pikeun sababaraha bulan ka tukang, kuring parantos ngabantosan klien dina ngaoptimalkeun halaman wéb anu diwangun dina WordPress sareng ngamangpaatkeun Pangwangun Elementor... nu kuring yakin éta pangalusna anjeun tiasa manggihan. Ieu kadaptar salaku salah sahiji abdi plugins WordPress dianjurkeun.

Dina hiji waktos, Elementor Builder mangrupikeun tambihan anu hadé pikeun téma naon waé. Ayeuna, pembina parantos langkung kuat sahingga anjeun tiasa ngawangun desain naon waé tina téma sabab éta ngagaduhan perpustakaan halaman sareng perenah artikel anu lega. Kalayan langkung ti +100 widget anu luar biasa sareng 300+ témplat, anjeun tiasa nyiptakeun jinis halaman wéb anu anjeun bayangkeun. Elementor sapinuhna cocog sareng WooCommerce ogé.

WordPress tiasa janten bajoang pikeun ngungkulan sareng ngabenerkeun nalika aya masalah. Upami situs WordPress anjeun gaduh masalah, host anjeun sering nyalahkeun téma anjeun, dukungan téma anjeun sering nyalahkeun plugins anjeun, sareng dukungan plugin anjeun tiasa nyalahkeun hosting anjeun… tur meunang ka resolusi. Jang ngalampahkeun kitu, anjeun kudu boga loba pangalaman dina ngamekarkeun jeung nerapkeun WordPress… nu ngéléhkeun tujuan ngagunakeun ieu out-of-the-box solusi.

Tapi kumaha upami anjeun tiasa ngagabungkeun hosting, cadangan, téma, sareng dukungan plugin sadayana dina hiji solusi anu mampu? Anjeun tiasa…

Ngawanohkeun Elementor Cloud Website

Elementor geus nyokot hiji kabisat hébat maju ku launching platform hosting sorangan, Elementor Awan.

Anjeun nampi sagala kauntungan tina Elementor Pro, kalayan dukungan pikeun sadayana ti éditor ka hosting:

  • Harga taunan $99 kalawan euweuh waragad disumputkeun
  • Diwangun-di hosting ti Google Cloud Platform
  • Aman CDN ku Cloudflare
  • Sertifikasi SSL gratis ku Cloudflare
  • gudang 20 GB
  • rubakpita 100 GB
  • 100K kunjungan bulanan
  • Gratis sambungan domain custom
  • Subdomain bébas dina elementr.cloud
  • Nyadangkeun otomatis sakali unggal 24 jam
  • Konci situs pikeun ngajaga situs wéb anu nuju lumangsung sacara pribadi
  • Cadangan manual ti Elementor kuring rekening

Sagalana bisa diatur ti Elementor kuring dasbor. Éta tempat anjeun tiasa ngaksés dasbor WordPress anjeun, nyambungkeun domain khusus, nyetél domain utami anjeun, hurungkeun sareng mareuman Kunci Situs, ngatur cadangan, mulangkeun halaman wéb upami diperyogikeun, sareng sadaya tindakan anu mangpaat.

Elementor Cloud Website mangrupikeun pilihan anu saé pikeun panyipta wéb anu hoyong difokuskeun nyiptakeun situs wéb kalayan gampang, sabab aranjeunna nampi solusi tungtung-ka-tungtung anu murah dina hiji hateup. Ogé, éta hadé pikeun saha waé anu ngawangun situs wéb pikeun klien, sabab ngamungkinkeun prosés serah terima anu langsung sareng nyederhanakeun pangropéa.

Kéngingkeun Wéb Awan

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi pikeun Elementor, Elementor kuring, sarta Elementor Cloud Website sareng nganggo ieu sareng tautan afiliasi anu sanés sapanjang tulisan ieu.