Naon Unsur Anu Kedah Anjeun Tés dina Kampanye Email Anjeun?

tés email

Nganggo platform panempatan koropak kami, kami ngalakukeun tés sababaraha bulan kapengker dimana kami ngarobih deui garis subjek buletin kami. Hasilna luar biasa - panempatan koropak kami ningkat ku langkung ti 20% dina daptar siki anu kami ciptakeun. Kanyataan yén tés email patut investasi - sakumaha ogé alat pikeun ngabantosan anjeun ka dinya.

Bayangkeun anjeun laboratorium anu tanggung jawab sareng anjeun ngarencanakeun pikeun nguji seueur bahan kimia pikeun ngahasilkeun formula anu pas. Sigana mah tugas anu pikasieuneun, henteu? Sarua carita sareng para pemasar email! Pajoang pikeun perhatosan palanggan anjeun dina koropak anjeun hartosna anjeun kedah milarian cara anu pangsaéna pikeun ngalibetkeun aranjeunna. Penting pisan pikeun nguji sababaraha aspek pamasaran email anjeun pikeun ngaoptimalkeun sareng ngembangkeun saluran email anjeun.

Jenis Tés

  • A / B Tés - ngabandingkeun 2 vérsi hiji variabel pikeun ngaidentipikasi vérsi anu ngahasilkeun pangbukaan, klik, sareng / atanapi konvérsi. Ogé kawanoh salaku uji coba pamisah.
  • Tés Multivariat - ngabandingkeun langkung ti 2 vérsi email kalayan sababaraha bédana dina kontéks email pikeun ngaidentipikasi kombinasi variabel anu ngahasilkeun paling terbuka, klik, sareng / atanapi konvérsi. Ogé kawanoh salaku uji coba MV atanapi 1024 Variasi.

Infographic ieu ti tim hébat dina Email Monks ngabantuan perenah bédana sareng kakuatan Pangujian A / B lawan Pangujian Multivariat sabab aya hubunganana sareng kampanye email. Kalebet léngkah-léngkah anu kalibet pikeun ngatur anjeun uji coba kampanye email, conto kumaha anjeun tiasa nyetél A / B sareng tés multivariat anjeun, léngkah-léngkah anu kalibet pikeun nyimpulkeun, ogé 9 elemen pikeun nguji:

  1. Nelepon ka Aksi - ukuran, warna, panempatan sareng nada.
  2. Personalization - meunang hak personalisasi penting!
  3. Jalur Subject - uji garis subjek anjeun pikeun panempatan koropak, tingkat kabuka sareng konvérsi.
  4. Ti Baris - uji rupa-rupa kombinasi mérek, publikasi, sareng nami.
  5. rarancang - pastikeun éta responsif sareng scalable peuntas sadaya palanggan email.
  6. Waktos sareng Dinten - Anjeun bakal kaget nalika jalma-jalma muka email anjeun! Ngirim aranjeunna ngantisipasi alur kerja aranjeunna tiasa ningkatkeun papacangan.
  7. Jenis Wawaran - Variasi uji tina tawaran anjeun pikeun ningali anu ngarobah anu pangsaéna.
  8. Salin Email - Sora aktif tibatan pasip sareng ringkes, nyerat persuasif bakal ngabédakeun paripolah palanggan anjeun.
  9. HTML lawan Téks Plain - Sedengkeun email HTML sadayana ngamuk, masih aya jalma anu maca téks biasa. Pasihan aranjeunna ditembak sareng parios réspon na.

Sababaraha sumber tambahan dina Pangujian Email

Unsur Kampanye Email ka A / B sareng Tés Multivariat

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.